Labor omnia vincit improbus!

15 iul. 2012

Doneaza bani cu bicicleta


Cei de la ProTv au realizat un reportaj despre cum unele firme din Sibiu, printre care si Continental Automotive Systems, recompenseaza cu bani pe cei care vin la serviciu pe bicicleta. De fapt Continental Sibiu doneaza cate 1 leu pentru fiecare kilometru parcurs pe bicicleta de catre angajati.

La Conti ideea aceasta i-a venit unui coleg de-al meu, pe nume Marius Barsan, coleg care se ocupa tot timpul cu organizarea de evenimente caritabile sau actiuni ecologice. Marius este si initiatorul grupului FreeCycle Sibiu. Bravo lui ca are rabdarea, puterea si vointa de a se implica in astfel de actiuni!

Reportajul de la ProTV:

Cred ca este o idee buna si sper ca mai multe companii din tara sa doneze bani pentru fiecare kilometru parcurs de angajati pe bicicleta.

2 comentarii:

  1. Ai dreptate! In Sibiu au facut pe marginea soselei dar am observat ca masinile, de obicei, respecta pistele ciclabile si nu intra pe ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-i o idee rea. dar sa se faca si drumuri pentru biciclisti... altfel nu poate sa prinda. nu in orase mari, ca bucuresti

    RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):