Treceți la conținutul principal

Geoană o dă în Bară

Nu trece zi sau noapte în care Geoană, unul dintre candidaţii la preşedinţie, să nu zică câte o prostie. Dar m-am obişnuit cu prostioarele lui şi atunci când mai dă cu bâta în baltă nu mă mai miră, chiar mă amuză.
Nici măcar un copilaş nu-l mai crede pe acest personaj (sau mă înşel?!) sau poate că sunt câţiva copilaşi de grădiniţă care cred poveştile spuse de Geoană. Aşa cum nu crezi că Scufiţa Roşie s-a întâmplat cu adevărat aşa nu poţi crede ceea ce zice că va face acest Mircea. Calitatea lui cea mai mare faţă de predecesorii lui este faptul că numele de familie nu se mai termină în ESCU ci în ăăăăă...în Ă. Deci marea schimbare a României va fi că vom avea un preşedinte cu un alt sufixt.

Geoană ăsta e un adevărat politician şi spun asta pentru că poate să vorbească ore în şir fără măcar să zică ceva. Are un dar de a spune poveşti şi SF-uri cum nici nu-ţi imaginezi! Nu ştiaţi asta? Păi nu aţi auzit de poveştile scrise de Geoană? Apăi să vi le enumăr, unele chiar au fost ecranizate:

  1. 20.000 de euro din canci - o dramă în care nişte oameni muncitori obligaţi de nevoi pleacă în altă ţară ca să-şi câştige existenţa sunt ademeniţi înapoi cu o sumă de bani imaginară. Povestea se termină cu bine, oamenii se întorc, iau banii şi pleacă înapoi în civilizaţie...
  2. Terminatorul Ilici (partea 1) şi Terminatorul Prostănac (partea a II -a)  - un robot creat în fabricile moscovite vine în decembrie 1989 pe teritoriul unei ţări din Sud-Estul Europei ca să distrugă ceea ce nu a reuşit măreţul Ceaşcă. În mare parte reuşeşte dar într-un final este învins de un comandant de navă spaţială plină cu rom. În partea a II-a un alt robot instruit de Terminatorul Ilici încearcă să continue ceea ce maestrul său nu a reuşit, adică distrugerea identităţii acelui popor din sud-estul Europei. Dacă va reuşi vedeţi după alegeri...
  3. Poştaşul sună de două ori să-ţi dea medicamente gratis - un film captivant în care un bărbat roşu în obraji o vrăjeşte cu medicamente gratuite pe o pensionară (pensionată pe caz de boală după ce a mituit doctorul de familie). Oare cei doi vor reuşi să scape de soţul marinar?
  4. Găştile din Bucureşti - într-o lume în care numai banul şi puterea contează Gaşca Roşie compusă din Vanghelie care Este, Hrebenciuc Nemuritorul, SixHouse Năstase, Fascistul Mazăre, Moscovitul Ilici şi şeful lor LittleStupidMan terorizează un întreg oraş subjugat intereselor proprii. Oare va avea curajul ca cineva să li se opună?
Eu le-am citit pe toate şi-i dovedeşte într-adevăr talentul...

Dar cum am spus mai sus, domnul Geoană reuşeşte să dea de fiecare dată cu bâta în baltă şi aşa a şi făcut într-o vizită în oraşul meu natal, în dragul meu Botoşani. Acest oraş era un fiest al celor de la PSD în anii trecuţi, dar oamenii s-au mai deşteptat, au văzut că toată economia, indistria oraşului e căzut, defapt s-a prăbuşit pe timpul PSD-ului. Cum arăta oraşul pe timpul primarului Egner şi cum arată acum?

Cum nu ar fi fost de ajuns că aceşti nenorociţi ne-au sărăcit mai vin pe la noi şi la cerşit voturi. Aşa a făcut când a venit în Botoşani şi plimbându-se printr-o piaţă a fost abordat de o femeie ce avea un şorţ portocaliu. Se poate să fi fost de la partidul mult dispeţuit de el, sau poate întâmplarea a făcut ca acea femeie să aibă un şorţ portocaliu, aşa cum şi eu am un tricou de aceeaşi culoare, asta nu mă face pdl-ist, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să discuţi şi cu acei oameni de o altă culoare politică. Dacă ai pretenţia să fii preşedinte trebuie să asculţi doleanţele tuturor. Preşedinteşe României şi a românilor nu preşedintele romănilor roşii trebuie să fii.

Şi mai mult acest candidat care se dă a fi un gentleman, un diplomat, iritat de acea femeie care i-a zis doar că e nemulţumită de criza politică, criză politică declanşată şi prelungită de PSD dar şi de PNL, candidatul la preşedinţie i-a numit Nemernicii dracului. Asta relevă o adevărată cultură al acestui personaj. Adică toţi botoşănenii care ţin cu PDL sau care nu ţin cu PSD sunt nemernici. Adică deştepţi îs numai ăia care votează şi-l pupă în fund pe el. Şi ăsta ar putea fi preşedintele nostru.

Dar maşinăria de spălat creieri RealitateaTV şi Antena3 nu a zis nimic despre acest MIC incident. Geoană e un sfinţişor ce cere sfaturi la Moscova cum să conducă mai bine spre faliment ţara noastră. E acel Terminator Prostănac din una din cărţile de mai sus.

Mai are tupeu şi agită degetul şi zice Mai bine aţi da subvenţii la agricultori cu guvernul ăsta al vostru şi Aţi nenorocit agricultura. Dar mi se pare că e spălat pe creier, de parcă nu ar ştii cine a fost la guvernare până în 2004 şi din 2008-2009. Cine a distrus CAP-urile, cine a distrus irigaţiile? Uitaţi cum arată Romania după 20 de ani, 20 de ani din care şi PSD a făcut parte, a fost implicat direct fiind cel mai mare partid din România. Ori la guvernare ori în opoziţie a avut tot timpul un cuvând de spus! Au o putere extraordinar de mare, atât de mare încât pot chiar da şi preşedintele jos cu toate că a fost ales de popor, apoi reales de popor după un referendum şi nici măcar nu au avut bunul simţ să ceară scuze românilor pentru ceea ce au făcut.

Aşa că votaţi Geoană şi o să vedeţi ce bine o să o ducem în liniştea mult dorită. Exact ca în liniştea lui Năstase când nimeni nu avea curajul să comenteze ceva, când nu se afla nimic despre corupţiile de la nivel înalt. Dacă acum e dictatură pe timpul lui Băsescu, atunci pe timpul lui Iliescu şi Npstase ce era?

Votaţi liniştea ca apoi să putem trage peste noi piatra de mormânt!

Sursa filmului de mai jos este ziarul Gandul.

Powered by ScribeFire.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!