Treceți la conținutul principal

Fraudă??

Ceea ce se întâmplă în aceste zile în România numai pe meleagurile noastre poţi să vezi. Lupta pentru ciolan e acerbă, necruţătoare. PSD în frunte cu toată pleava societăţii (Vanghelie, Hrebenciuc, Năstase etc.) şi-au pus în cap să continue criza politică chiar dacă majoritatea românilor care au fost la vot au ales preşedinte pe Băsescu. Acest partid malefic strigă de două zile în continuu cuvântul FRAUDĂ şi au contestat la Curtea Contituţională alegerile.

În noaptea feerică (6-7 decembrie 2009), în noaptea în care liderul lor prostănac a fost preşedinte pentru câteva ore, liderii partidului roşu nu au ciripit deloc despre presupusele fraude ale PDL-ului. Păi dacă tot s-au văzut cu sacii în căruţă măcar să nu vorbească despre ceva de care ei sunt mândrii că sunt cei mai buni: fraudare, mită electorală, manipulare etc.

Aceşti prostănaci au nişte motive stupide. La câtă fraudă şi manipulare au făcut mai bine ar tăcea din gură că nu se ştie ce o să iasă la iveală depsre ei până la urmă.Cu toţii ştim mitele electorale gen un kil de zahăr, un litru de oloi.

Vanghelie si gloata psd-istă se miră că sunt peste 140.000 de voturi anulate, dar ei nu se gândesc astfel:
- mulţi au vrut să le fie buletinele anulate deoarece nu agreau nici pe Geoană nici pe Băsescu şi au pus ştampile mai multe, flegme, înjutăruri etc pe buletinul de vot
-în primul tur au fost mai multe voturi anulate decât în turul 2, chiar dacă au fost mai puţin votanţi:
tur 1: voturi totale: 9946748 ; voturi anulate: 227446 (2.28%)
tur 2: voturi totale: 10620116; voturi anulate: 138476 (1,3%)

Nu văd cum s-ar fi putut frauda ceva când prezenţa susţinătorilor lui Geoană în secţiile de votare a fost de 4 ori mai mare. Băsescu mereu a avut un comportament echilibrat pe parcursul alegerilor, nu s-a lăsat intimidat de sondaje, nu a discreditat pe nimeni în presă sau la televizor. Apariţiile lui la TV au fost mereu făcute în scop defensiv, şi-a păstrat simţul umorului. E clar, Băsescu e mai bun ca preşedinte decât Geoană.
PSD ar face bine să accepte înfrângerea şi să nu mai înfurieze populaţia. Ziceau de linişte şi stabilitate dar văd că ei provoacă toate scandalurile din ţara asta. Nu se vede destul de clar?

Măcar bine că Johannis a părăsit cursa şi ca un gentleman adevărat a declarat că Băsescu a fost ales de popor deci e preşedinte. Când l-am văzut la TV zicând aceste cuvinte mi-a părut că era uşurat şi totodată bucuros. Sau poate mi s-a părut!

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.