Treceți la conținutul principal

Cel Mai Scurt Banc


Sursa imagine.

Cel mai scurt banc este:

Geoană preşedinte!

Dar dacă stau şi mă gândesc mai bine un banc mai scurt decât acesta e simplu:

Geoană!

Comentarii

 1. corect...jioana pe lang prostanac e si clovn..cel care amuza regii...

  te astept la mine pe blog unde discutam cum Jioana, dupa doar 24 ore de presedentie a ajuns subiect de bancuri si poante..

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut!
  Am citit deja ce ai scris ;). Sunt abonat la RSS-ul tau!

  RăspundețiȘtergere
 3. corect...jioana pe lang prostanac e si clovn..cel care amuza regii...

  te astept la mine pe blog unde discutam cum Jioana, dupa doar 24 ore de presedentie a ajuns subiect de bancuri si poante..

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: