Treceți la conținutul principal

Războiul Franco-Român

Bănuiesc că aţi auzit de ultima glumiţă făcută de francezi pe seama românilor când au arătat lumii întregi salutul românesc şi dacă nu ştiţi puteţi citi aici şi mai jos aveţi filmuleţul din emisiunea cu pricina:Nu vreau să îmi exprim propria opinie acum, poate mai târziu, dar vreau să postez opinia unui cititor al ziarului EVZ.ro şi să-mi ziceţi dacă sunteţi de acord cu el:
*-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*
Ipocrizia romaneasca in actiune.
Acasa stilul tiganesc de viata a devenit norma. Televiziunile promoveaza la greu tiganii si tigania. Kanal D, Pro TV, Acasa TV, Taraf TV, Antenele se intrec in paranghelioane, revelioane fara numar, showuri Pacatoase, Povestiri de noapte, inimi de tigani, satre, plus supremul State de Romania (filmat partial la Paris, pe strada). Toate promoveaza bascalia groasa, grosolania, amoralitatea, prostul gust si suprematia banului obtinut prin orice mijloace. In ele joaca fosti "monstri sacri" ai scenei si ecranului, toti ajunsi acum niste jalnice prostituate.
Manelistii, menestrelii interlopilor, au un succes nebun la toate categoriile sociale si de virsta. Nimeni nu e preocupat de sursa reala a opulentei afisate de ei, nici de faptul ca nu platesc taxe si impozite.
Ni se livreaza reportaje ditirambice de la nuntile tiganesti, unde tiganii cu bani se dau cu elicopterul si limuzinele, fac gratare sub Poarta Sarutului si beau din pahare cu cristale Svarovski.
In ultimii 20 de ani au aparut cartiere intregi de vile cu turnulete, construite fara absolut nici o autorizatie si in dispretul oricarei norme arhitecturale decente.
Daca nu stau in vile cu turnulete, tiganii locuiesc in case insalubre pe care le-au ocupat abuziv, sau in care au fost repartizati de primarie. "Traditiile" trebuie insa respectate oricum, deci manelele bubuie, gratarele se fac pe trotuar, gunoiul se arunca in strada.
Hotia, traficul de "etnobotanice", prostitutia au explodat in rindul tiganilor, incurajati si de exemplul mafiotilor din politica si administratie. Statul e prabusit, autoritatile nu mai exista decit ca sa ia taxe de la fraieri. In lipsa institutiilor care sa impuna respectarea legilor, aflati permanent sub o formidabila presiune mediatica si psihologica, majoritatea se tiganizeaza vertiginos, ea urmind sa fie absorbita complet de tigani in maxim 10 ani. "Valorile" tiganesti au devenit insa deja standardul societatii.
Regizorul Serban ii ia lacrimogen apararea unui tigan din premiatul sau film, care a fost prins dind 3 spargeri in acelasi loc. Bercea Mondial, unul din capii lumii interlope tiganesti, intra in familia prezidentiala. Toate aceste situatii aberante nu mai stirnesc aproape nici o reactie.
Daca insa Top Gear face o emisiune in Romania si arata, firesc, si tigani, imediat rrromanii verzi iau foc. Hackerii patrrrioti distrug situl lui Daily Mirror. Entuziasm general la Antena 1, aceeasi care promoveaza tigania la greu. Acelorasi hackeri nu le da insa prin cap sa hackuiasca situl lui State de Romania, sau al Pro TV, sau Antena 1, sau Taraf TV. Astea sunt gigea.
Daca francezii ne ironizeaza din cauza tiganilor ROMANI care stau cu mina intinsa peste tot in Paris, iarasi rrrromanii verzi iau foc, ambasada protesteaza vehement. VC Tudor se aprinde si el la Noua Europa Libera (vechiu OTV), si-i face pe francezi in toate felurile. Asta in acelasi loc unde guiteaza manelistii si unde dansa pe masa tiganca Magda Ciumac.
Si da-i si lupta neicusorule, ca la pasopt!
Iar dupa ce le-au dat peste nas acestor nenorociti de straini, rrromanii verzi iau o binemeritata pauza de relaxare si sarbatoresc in spatele blocului la un gratarel si niste manele la maxim.
*-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*

Hackerii români au răspuns în modul lor specific şi au spart sit-ul ziarului francez Le Monde. Ştirea o aveţi aici împreună cu imaginea apărută pe sit-ul francez.

Mă predau!!! zise un francez şi toţi l-au urmat!

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Imagini inedite cu Sibiu din Cel de-al Doilea Razboi Mondial

Rasfoind Reddit History am gasit intr-un subforum niste imagini inedite cu Sibiu in Cel de-al Doilea Razboi Mondial . E prima oara cand vad aceste imagini si mai ales imagini cu armata nazista marsaluind pe strazile unui oras din Romania in afara de Bucuresti.

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L