Treceți la conținutul principal

Mă Întreb...

Cred că aţi aflat cu toţii că preşedintele Poloniei împreună cu soţia lui şi alte personalităţi din conducerea ţării au murit într-un accident aviatic. Poporul polonez e în doliu şi toţi îşi plâng preşedintele. Mii de oameni au venit azi în faţa Palatului Prezidenţial cu flori şi lumânări. Vezi peste tot oameni cu lacrimi în ochi şi deznădăjduiţi crezând că Dumnezeu i-a pedepsit.

Acum să ne imaginăm că Băse cu toată elita românească: Geoană, Iliescu, Boc, Antonescu, Năstase, Hrebe, Mitrea, Videanu, Berceanu, Udrea, şi alţi iubiţi ai poporului nostru se află într-un avion în drum spre casă. Din cauza unuor defecte la motoare avionul se prăbuşeşte şi toţi mor.

Acum mă întreb...oare i-ar plânge cineva în afară de familiile lor? Eu unul nici Dumnezeu să-i ierte nu aş spune având în vedere că nimeni de la Cotroceni sau Parlament se interesează cu adevărat de soarta românilor de rând. Mulţi sunt sigur că vor da petreceri!

Eu sunt un om milos, cu frică de Dumnezeu, dar urăsc această elită politică şi cred că doar Dumnezeu ne poate scăpa de ea pentru că noi nu suntem în stare!

Comentarii

 1. gandeste=te ca nici presedintele Poloniei nu era iubit deloc de popor ... si totusi ai vazut reactiile poporului ....
  p.s.: chiar ma gandeam ca o sa puna o astfel de intrebare in blogosfera ...

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut Emanuel,
  Presedintele Poloniei nu PREA era iubit. Pe cand presedintele Romaniei cat si d[steptii din conducerea tarii gen Geoana si Nastase nu sunt iubiti deloc. Or fi fiind unii care ar plange dar eu cu siguranta nu as face asta!

  RăspundețiȘtergere
 3. nu cred ca s-ar sui intr-un avion ilici si cu curuletz si cu sleahta lor de lingai si scursuri psd-iste la un loc cu basescu....mai degraba basescu singur cu membrii guvernului boc...probabil ca hoitul de ilici si psd vor incerca sa acapareze momentul...

  RăspundețiȘtergere
 4. nu cred ca s-ar sui intr-un avion ilici si cu curuletz si cu sleahta lor de lingai si scursuri psd-iste la un loc cu basescu....mai degraba basescu singur cu membrii guvernului boc...probabil ca hoitul de ilici si psd vor incerca sa acapareze momentul...

  RăspundețiȘtergere
 5. gandeste=te ca nici presedintele Poloniei nu era iubit deloc de popor ... si totusi ai vazut reactiile poporului ....
  p.s.: chiar ma gandeam ca o sa puna o astfel de intrebare in blogosfera ...

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut Emanuel,
  Presedintele Poloniei nu PREA era iubit. Pe cand presedintele Romaniei cat si d[steptii din conducerea tarii gen Geoana si Nastase nu sunt iubiti deloc. Or fi fiind unii care ar plange dar eu cu siguranta nu as face asta!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: