Treceți la conținutul principal

Sit-ul lui Şerban Huidu - indescifrabil

De ceva timp nu mai intru prea des în Ubuntu Linux ci stau mai mult pe WindowsXP deoarece folosesc un program ce lucrează doar în Windows (pentru cunoscători mă refer la CodeWarrior de la Freescale).
Am instalate trei browsere, defapt patru dar Internet Explorer nu se pune, Opera 10.51, Firefox 3.6.3 şi Chrome.

Cel mai mult folosesc Opera deoarece este mai rapid decât celelalte trei. Cu toate astea are încă foarte multe neajunsuri în ceea ce priveşte Java şi memorarea parolelor sau alte informaţii ce trebuie introduse în forme (e vorba de cookies).

Mai mult, azi am intrat pe sit-ul lui Şerban Huidu şi cam aşa mi-a apărut:


Hosted by imgur.com

Acuma aş fi vrut să înţeleg ce scrie acolo dar bine că sunt abonat la RSS şi am putut citi...

Comentarii

 1. nu este o problema de-a website-ului ci de-a browserului. am patit si eu cu opera chestia aia, si nu pe un singur si anume site. are un bug la interpretarea fisierelor inca din versiunea 7

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut,
  Ştiu că e din cauza browser-ului deoarece pe celelalte merge perfect. Opera e foarte rapid dar mai are multe alte bug-uri care îl face să fie inutilizabil câteodată.

  Merci pentru vizită!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu stiu care-i faza dar m-a dezamagit ultima versiune de opera, imaginile se incarca aiurea, parca ar fi la rezolutie f mica. Pentru programe de win sa ruleze in linux am inteles ca este un softulet care te poate ajuta, cauta si vezi daca merge, momentan numai stiu numele.

  RăspundețiȘtergere
 4. E de la opera şi de la site.

  lordMiTnIcK, ai un troian pe site.

  RăspundețiȘtergere
 5. E de la opera şi de la site.

  lordMiTnIcK, ai un troian pe site.

  RăspundețiȘtergere
 6. nu este o problema de-a website-ului ci de-a browserului. am patit si eu cu opera chestia aia, si nu pe un singur si anume site. are un bug la interpretarea fisierelor inca din versiunea 7

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: