Treceți la conținutul principal

Drapelul batjocorit la Flămânzi

"Pâine și circ" este și deviza politicienilor din Botoșani. Atunci când oamenii îs flămânzi, mai ales cei din Flămânzi, cum faci să le speli creierii ca să uite de foame? Prin circ, adică spectacole, paranghelie, baierame... . Și dacă se poate spectacole de prost gust, cu dansatoare și cântărețe de second hand.

Astfel oamenii uită de foame și nici măcar nu aud chiorăielile din stomac din cauza playback-ului făcut de cântâreață. Dansul lasciv cu tricolorul pe post de bară de striptease i-a hipnotizat pe flămânzeni.

Sursa: botosaneanul.ro
Sunt sigur că la următoarele alegeri spectatorii, împreună cu toată familia lor și cu morții de două generații, îl vor vota cu două mâini pe Verginel Gireadă, sponsorul așa zisului spectacol.

De ce zic asta? Cu toate că e plin de bube, cu scheleți în dulap, după cum se poate citi sau vedea în reportajul Dosar de Candidat, oamenii l-au votat în 2012. Și îl vor vota și de-acum înainte! Pentru că românii apreciază pe șmecherași, pe cei care se descurcă. 

Și-acuma să nu se mai mire botoșănenii că o duc rău dacă ei votează proști gireadă!

Mai multe detalii despre spectacol aveți pe site-ul botosaneanul.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: