Ce-am luat de Black Friday


Acest articol face parte din ciclurile Impresii despre Black Friday, Ce țeapă am luat de BF, etc. Sau poate că nu. Nu vreau să-mi dau cu părerea despre BF-ul de anul acesta deoarece nu m-am interesat de oferte de înainte, nu am analizat cine și ce companie o să aibă oferte mai bune. Nu am stat să urmăresc un produs anume, nu am stat treaz până la ora 1 sau 2 noaptea ca să iau un stick USB ...

Dar vreau să zic totuși ce mi-am luat de BF, chiar dacă m-am decis în ultimul moment. Am făcut comandă și mi-au sosit azi (foarte promt) o bormașină și un microscop.

1. Bormașină Skil - că tot îmi doream o bormașină, mi-am luat una de la eMag. Nu e profi ci doar pentru hobby, adică găuri în pereți :D, în mobilă sau lemn în general, la înșurubat sau dezșurubat. Am tot întrebat vineri (chiar de BF) în dreapta și în stânga ce model de bormașină să-mi iau, cu acumulatori sau cu ștecher, cu percuție sau fără? Am fost chiar pe la Ambient și Metro și m-am uitat ce au de vânzare și am văzut că e mai convenabil să iau de la eMag.

Am dat 125 lei, redus de la 220 lei.
2. Microscop Celeston - l-am luat cadou pentru soție. Poți vedea diferite chestii la el, chiar și spermatozoizi (așa am auzit :P).

Am dat 131 lei, redus de la 362 lei. Cam 51%, deci e foarte bine.

Eu zic că am luat două produse pe care chiar o să le folosesc și am și economisit 326 lei. Super!

Dar și în acest an BF a fost o nebunie.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux