Treceți la conținutul principal

Best antivirus

Nu am mai intrat in Windows de vreo doua luni si sincer nici nu-i duc lipsa. Pe laptop am dual boot Windows XP si Linux Ubuntu 9.04 si pe PC la fel. Totusi nu as vrea sa sterg WinXp de pe laptop din cauza jocurilor, cine stie cand ma apuca cheful sa trag un joc, iar de pe PC nu-l sterg deoarece am nevoie de Internet Explorer ca sa pot vedea TV online. Deci, inca ma mai intereseaza noile tendinte in ceea ce priveste preverintele utilizatorilor de software pentru Windows.

Deoarece sunt conectat la internet am nevoie de protectie impotriva virusilor atunci cand sunt pe Windows. Daca vrei sa aflii ce antivirus este mai bun si care se merita sa-l downloadezi si instalezi poti incerca sa dai un search pe Google, ceva de genul : "top best antivirus 2009". Problema e ca fiecare site are topul lui, preferintele lui in ceea ce priveste antivirusul si nu ai cum sa stii sigur care-i cel mai bun. Cel mai aproape de adevar mi s-a parut topul de pe Livehacker.com pe care-l puteti gasi aici. Topul lor este realizat in 2008 dar cred ca inca mai este valabil.

Mai jos o sa scriu o lista cu antivirusii pe care i-am folosit eu si de care am fost multumit(vreau sa mentionez ca este parerea unui simplu utilizator nu a unui profesionist):
  1. AVG Anti-Virus
  2. NOD32
  3. Kaspersky Anti-Virus
  4. Avira AntiVir
Momentan am instalat AVG Anti-Virus Free Edition si sincer sunt foarte multumit de el. Update-urile se realizeaza periodic si fara probleme. Ma incanta faptul ca este un produs gratuit si totusi atat de bun. PC-ul nu-mi face probleme desi nu cred ca as avea virusi pe care AVG sa nu-i fii descoperit sau pe care sa nu poata descoperi. Il folosesc de 4 ani cred si nu o sa renunt inca la el.
NOD32 l-am folosit in facultate si mi-a mers bine pana cand a trecut perioada de incercare (trial) si neavand chef sa caut crack am instalat AVG si nu-mi pare rau!
Kaspersky aveam o versiune in care de fiecare data cand gasea un virus imi "guitza" , era distractiv pana la un moment dat.
Avira mi-a placut deoarece era gratis si pot sa zic bunicel. Cred ca a fost primul antivirus pe care l-am folosit. Aveam atunci Windows98. Ce vremuri indepartate!!

Ceea ce este important si de retinut e faptul ca sunt o gramada de programe gratuite care pot suplini extrem de bine programele care costa bani.
Un site excelent de unde puteti downloada astfel de programe este freewarefiles.com

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.