Treceți la conținutul principal

Zid de aparare impotriva SUA assholes

Ce mai tare faza din ultimii ani: mexicanii vor sa construiasca un zid la granita cu S.U.A. pentru a-i tine afara din Mexic. E ca si cum Romania ar face un zid la granita cu Ungaria ca sa tina afara pe toti cei din Uniunea Europeana.
Americanii sunt supranumiti "assholes" de catre mexicani si vor sa-i indeparteze din tara lor. Ceea ce e ciudat avand in vedere ca SUA e plina de mexicani, spaniola fiind a doua limba vorbita dupa engleza si se presupune ca dupa cam 20 de ani America va avea mai multi hispanici decat americani.
Si inca o faza tare e rapunsul a 63% dintre americani la intrebarea: Care e numele presedintelui Mexicului?
Aflati mai jos:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: