Treceți la conținutul principal

Fii conky!

Pentru a monitoriza gradul de utilizare a procesorului, memoria RAM folosita de catre sistem, temperatura hardului, dar si multe alte functionalitati nu va trebuie neaparat un program sofisticat pe care sa-l instalati si care sa va manance din RAM ci se poate folosi un system manager simplu si usor de configurat denumit Conky.
Acest program lucreaza numai in Linux si BSD.
Cam asa arata conky-ul meu:

Trebuie sa mai lucrez putin la el si cu ceva inspiratie de pe cateva sit-uri sper sa imi iasa un design frumos.
Cateva sit-uri de pe care va puteti inspira:
Tutoriale despre instalare si configurarea conky se gasesc pe net, google-it!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: