Treceți la conținutul principal

Ce browsere folosesc

Pe Ubuntu am instalat patru browsere diferite si pot sa zic ca le folosesc pe toate, cateodata chiar cate trei in acelasi timp.
Dupa preferinta le pot clasifica astfel:
  1. Firefox 3.5 (am si 3.0.11 instalat) - pentru a instala pe Ubuntu gasiti un tutorial aici.
  2. Flock - este un browser foarte bun, asemanator cu Firefox si este axat mai ales pe partea de socializare (Twitter,Yahoo,Gmail,Blogger etc). Este simplu sa instalezi Flock pe Linux ca si pe orice sistem de operare. La Linux trebuie sa integrezi manual flash plugin-ul si aici poti vedea cum!
  3. Google Chrome - este rapid dar din pacate multe optiuni, ca flash-ul, nu este inca suportat de versiunea pentru Linux.
  4. Opera - nu prea il folosesc, deoarece exista Firefox, dar oricum este un browser frumos si rapid.
Voi ce browsere preferati?
Blogged with the Flock Browser

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: