Best antivirus

Nu am mai intrat in Windows de vreo doua luni si sincer nici nu-i duc lipsa. Pe laptop am dual boot Windows XP si Linux Ubuntu 9.04 si pe PC la fel. Totusi nu as vrea sa sterg WinXp de pe laptop din cauza jocurilor, cine stie cand ma apuca cheful sa trag un joc, iar de pe PC nu-l sterg deoarece am nevoie de Internet Explorer ca sa pot vedea TV online. Deci, inca ma mai intereseaza noile tendinte in ceea ce priveste preverintele utilizatorilor de software pentru Windows.

Deoarece sunt conectat la internet am nevoie de protectie impotriva virusilor atunci cand sunt pe Windows. Daca vrei sa aflii ce antivirus este mai bun si care se merita sa-l downloadezi si instalezi poti incerca sa dai un search pe Google, ceva de genul : "top best antivirus 2009". Problema e ca fiecare site are topul lui, preferintele lui in ceea ce priveste antivirusul si nu ai cum sa stii sigur care-i cel mai bun. Cel mai aproape de adevar mi s-a parut topul de pe Livehacker.com pe care-l puteti gasi aici. Topul lor este realizat in 2008 dar cred ca inca mai este valabil.

Mai jos o sa scriu o lista cu antivirusii pe care i-am folosit eu si de care am fost multumit(vreau sa mentionez ca este parerea unui simplu utilizator nu a unui profesionist):
  1. AVG Anti-Virus
  2. NOD32
  3. Kaspersky Anti-Virus
  4. Avira AntiVir
Momentan am instalat AVG Anti-Virus Free Edition si sincer sunt foarte multumit de el. Update-urile se realizeaza periodic si fara probleme. Ma incanta faptul ca este un produs gratuit si totusi atat de bun. PC-ul nu-mi face probleme desi nu cred ca as avea virusi pe care AVG sa nu-i fii descoperit sau pe care sa nu poata descoperi. Il folosesc de 4 ani cred si nu o sa renunt inca la el.
NOD32 l-am folosit in facultate si mi-a mers bine pana cand a trecut perioada de incercare (trial) si neavand chef sa caut crack am instalat AVG si nu-mi pare rau!
Kaspersky aveam o versiune in care de fiecare data cand gasea un virus imi "guitza" , era distractiv pana la un moment dat.
Avira mi-a placut deoarece era gratis si pot sa zic bunicel. Cred ca a fost primul antivirus pe care l-am folosit. Aveam atunci Windows98. Ce vremuri indepartate!!

Ceea ce este important si de retinut e faptul ca sunt o gramada de programe gratuite care pot suplini extrem de bine programele care costa bani.
Un site excelent de unde puteti downloada astfel de programe este freewarefiles.com

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei