Treceți la conținutul principal

Marean Care Este - un geniu nedescoperit

Nu pot sa zic ca am o culoare politica, ca apartin vreo unui partid politic, dar pot sa zic sincer ca sunt doua partide pe care nu le pot inghiti nici cu de-a sila: PSD cruce(+)PC! Toata ziua ii vad pe distinsii psd-isti si pc-isti pe la Antene facandu-si campanie electorala, mancand la rahat (nu din ala colorat si cu gust de fructe) si spunand ca ei is cei mai tari (banuiesc ca la furat), ca ei o sa rezolve tot, ca o sa ne scoata din rahat (din nou nu ala cu gust de fructe!) dar ce ma ingrijoreaza e ca multi chiar ii cred, si le mai si fac campanie (exemplu Badea , Ciutacu, nebunu' cu laptopul). Acesti oameni "distinsi" se cred ziaristi, is oameni care pot influenta pe alti oameni, is formatori de opinii, ei ar trebui sa fie impartiali, sa dea in cap cu condeiul si lui Geoana si lui Voiculescu la fel cum ii da lui Basescu! La fiecare emisiune, chiar daca e despre Scufita Rosie, ei trebuie sa zica ceva depsre Basescu, astia fiind in stare sa puna pe umerii presedintelui si foametea din Africa. Ce e si mai tragic e ca multi , dar foarte multi oameni, se uita la astia si is influentati. OK, in multe privinte au dreptate , politicienii TOTI pot fi pusi in aceeasi oala a coruptilor, mincinosilor, jegosilor si prostilor, dar TOTI, pe cand ei in oala de innainte pun pe toti in afara de cei din psd si pc. Nici macar nu ascund faptul ca fac campanie partinitoare.

Pacat ca unii chiar cred ca venirea PSD-ului la guvernare ar ajuta Romania cu ceva, venirea lui Nastase,Vanghelie care Este, Hrebenciuc, "Chiron" Mitrea sau Geoana "Prostanacu" ar insemna iesirea Romaniei din criza innaintea Germaniei sau Frantei. Fata de unele partide politice cei de la PSD timp de 20 de ani au avut un cuvant de spus in parlamentul Romaniei , au avut posibilitatea sa ia decizii, sa dea legi, sa ajute populatia, dar toti stim ce au facut, nu? Doamna Andronescu a fost ministrul Educatiei de doua ori, in 2001-2003 si in momentul de fata, deci a avut o a doua sansa sa indrepte sistemul educational corupt si cretinizat!Ce a facut?Nimic!Poate ca ar vrea saraca sa faca ceva acum, dar sa recunoastem ca guvernul a dat-o in bara cand a alocat cel mai mare buget lui Udrea. O prostie colosala!

Toti parlamentarii sunt la fel, la TV par dusmani dar in spatele perdelelor fac afaceri impreuna si pe banii statului, adica banii nostrii.Toti trebuie aruncati la lei in frunte cu Basescu, dar va rog, nu-i excludeti pe Geoana si Voiculescu!

Defapt vroiam sa comentez un articol din Evenimentul Zilei , dar am fost luat de val, in care se releva faptul ca Andronescu e la mana lui Vanghelie Care Este, in ceea ce priveste decizia de a obliga studentii de la Spiru Haret de a repeta examenul de licenta, citatul exact din Evz: Primarul sectorului 5 din Bucureşti declara, vineri seara, că intenţia Ecaterinei Andronescu de a obliga absolvenţii de la „Spiru Haret” să repete examenul de licenţă nu trebuie aplicată retroactiv. Măsura ar afecta circa 100.000 de persoane, ceea ce ar putea însemna, în viziunea PSD, tot atâtea voturi pierdute în alegerile prezidenţiale din toamnă.

Adica s-a auns in Romania ca un anagramat ca Vanghelie sa dea ordine unui distins profesor universitar ca doamna Andronescu! Vanghelie care si-a luat BAC-ul la 33 de ani. E normal pentru el sa zica sa nu se aplice "retroactiv" (cuvant cu un inteles greu pentru el) decizia in legatura cu Spiru Haret, pentru ca si el e absolvent al acestei facultati.

PSD Bucuresti are un lider pe masura!Cu trei mici si-o bere are lumea la degetul lui mic!

Asa am ajuns ca sa ne conduca toti analfabetii, dar de vina suntem doar noi pentru ca-i votam. Asa cum Nastase a fost ales senator cu toate ca era acuzat de fapte de coruptie, asa cum si Mitrea a fost ales, asa o sa mai fie si in continuare alesi personaje ca Vanghelie.
Vorba unui geniu, la fel de ascuns ca Vanghelie - Sexy Braileanca: In Romania ca sa te faci remarcat trebuie sa spui numai prostii!.

Inchei cu o fraza apartinand unui om pe care-l admiram innainte dar acum sunt dezamagit de atitudinea lui partinitoare pentru unii politicieni , Mircea Badea: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Blogged with the Flock Browser

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.