Labor omnia vincit improbus!

26 apr. 2010

Sit-ul lui Şerban Huidu - indescifrabil


De ceva timp nu mai intru prea des în Ubuntu Linux ci stau mai mult pe WindowsXP deoarece folosesc un program ce lucrează doar în Windows (pentru cunoscători mă refer la CodeWarrior de la Freescale).
Am instalate trei browsere, defapt patru dar Internet Explorer nu se pune, Opera 10.51, Firefox 3.6.3 şi Chrome.

Cel mai mult folosesc Opera deoarece este mai rapid decât celelalte trei. Cu toate astea are încă foarte multe neajunsuri în ceea ce priveşte Java şi memorarea parolelor sau alte informaţii ce trebuie introduse în forme (e vorba de cookies).

Mai mult, azi am intrat pe sit-ul lui Şerban Huidu şi cam aşa mi-a apărut:


Hosted by imgur.com

Acuma aş fi vrut să înţeleg ce scrie acolo dar bine că sunt abonat la RSS şi am putut citi...

6 comentarii:

 1. nu este o problema de-a website-ului ci de-a browserului. am patit si eu cu opera chestia aia, si nu pe un singur si anume site. are un bug la interpretarea fisierelor inca din versiunea 7

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut,
  Ştiu că e din cauza browser-ului deoarece pe celelalte merge perfect. Opera e foarte rapid dar mai are multe alte bug-uri care îl face să fie inutilizabil câteodată.

  Merci pentru vizită!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu stiu care-i faza dar m-a dezamagit ultima versiune de opera, imaginile se incarca aiurea, parca ar fi la rezolutie f mica. Pentru programe de win sa ruleze in linux am inteles ca este un softulet care te poate ajuta, cauta si vezi daca merge, momentan numai stiu numele.

  RăspundețiȘtergere
 4. E de la opera şi de la site.

  lordMiTnIcK, ai un troian pe site.

  RăspundețiȘtergere
 5. E de la opera şi de la site.

  lordMiTnIcK, ai un troian pe site.

  RăspundețiȘtergere
 6. nu este o problema de-a website-ului ci de-a browserului. am patit si eu cu opera chestia aia, si nu pe un singur si anume site. are un bug la interpretarea fisierelor inca din versiunea 7

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):