Treceți la conținutul principal

Sunt un infractor!

     Un eveniment special s-a petrcut azi in viata mea, am luat prima mea amenda, deci ma pot autodeclara un adevarat infractor, sunt un pericol social pentru fapta pe care am facut-o. Cred ca militienii si-au dat seama inca o data ca lumea ar intra in haos fara ei. Banuiesc ca acum sunt extrem de mandrii ca au mai pus un infractor cu botul pe labe. Dar sa va povestesc cum s-a petrecut!
       Am fost la fotbal impreuna cu colegul de apartament si pot sa zic ca am alergat, am dat tot ce am putut pe teren. La intoarcere ne-a luat un coleg cu masina si ne-a lasat pe Bd.Mihai Viteazu, un bulevard marisor si frumusel din Sibiu. Acest bulevard are benzile de mers despartite de un gard viu si din loc in loc sunt un fel de refugii(?!?!).Puteti vedea in pozele de mai jos:


   Colegul cu masina ne-a lasat chiar in dreptul acestor refugii si nici prin cap nu mi-a trecut ca nu este permis trecere pe acolo. Poate din cauza ca nu am carnet de conducere dar logic stai si te gandesti:daca este interzisa trecerea strazii prin astfel de refugii atunci de ce mai sunt acolo, is puse la deruta???. In fine, am ajuns chiar la mijlocul strazii si chiar atunci Fatalitatea a facut ca militia sa treaca pe acolo. Erau trei meseriasi in masina! De ce trei?Nu stiu sa raspund, normal ar fii trebuit sa fie doi, poate cel de-al treilea trebuia sa serveasca alti cetateni din alt colt al orasului, dar el le tine companie celorlalti. Au oprit masina si ne-au facut semn sa venim la ei. Ne-au luat datele (apropos, au luat datele la un moldovean<eu> + un oltean<colegu'> + politistii ardeleni = o salata romaneasca) si sincer nu ne-am impotrivit cu ceva, stiti vorba desteptul cedeaza primul totdeauna. Ne-a scris procesul verbal cu laba gastii. Inainte de asta ne-au intrebat daca avem buletine, i-am zis ca nu il am la mine ca nu l-am luat la fotbal cu mine. Bineinteles la urma mi-a zis sa port buletinul la mine si i-am zis Pai am fost la fotbal, unde sa-l pun, v-am mai zis o data?  si el Da, ai dreptate!. TTTDDDHHHAAAA, normal ca am!!! Cand l-am intrebat de ce sunt acele refugii facute acolo, is puse la deruta? el mi-a raspuns senin ca Sincer nu stiu de ce-s puse!. Bine domnilor militieni, m-ati lamurit!
    E adevarat, meritam amenda, nu am nimic impotriva ei, am gresit trebuie sa-mi asum aceasta greseala. Ceea ce nu inteleg e de ce is chiar atat de satisfacuti cand dau o amenda la niste prapaditi pentru niste chestii atat de mici, cand mai in vale masinile sunt parcate pe trecerea de pietoni, sau in curba sa nu ai vizibilitate cand vine vreo masina. De ce nu merg noaptea prin oras sa vada baietasii de bani gata care fac drifting pe la sensurile giratorii, care fac intrecere pe Bd.M.Viteazu? Problema e ca nu au demnitate si respect pentru cetatenii de rand, cei care-s corecti, ei defapt sunt slujitorii infractorilor, nu a celor infractori ca mine ci a celora care dau tunuri de zeci de milioane de euro.
    Pana in seara asta respectam Politia Romana, sincer, poate pentru ca nu am avut tangenta cu ei, dar acum, pentru faptul ca au vazut o albina dar nu au vazut stupul de viespii ii dispretuiesc.
TRAIASCA MILITIA ROMANA!Rugati-va in Biserici pentru conducatorii nostrii, pentru parlamentarii nostrii,  pentru militia noastra , ca sa continue sa ne calce in picioare si sa ne tranteasca in glod ori de cate ori au posibilitate, adica pana cand o sa ne trezim si o sa realizam ca meritam mult mai mult!
 


Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.