Treceți la conținutul principal

[Solved]Pidgin are din nou probleme

Acum cateva zile Pidgin mi s-a delogat si nu mai vroia sa se conecteze. Am crezut ca poate este vreo problema cu contul meu de yahoo dar nu aceasta era cauza. Pidgin si Yahoo nu mai functioneaza asa cum ar fii trebuit deoarece cei de la yahoo isi imbunatatesc server-ele si din aceasta cauza sunt  foarte multe probleme de conectivitate intre Yahoo si Pidgin. Problema am rezolvat-o prin inlocuirea Pager server scs.msg.yahoo.com cu IP-ul 66.163.181.173. Azi am observat ca din nou nu se mai conecteaza si rezolvarea am gasit-o pe Twitter.
Astfel, aceasta problema se rezolva prin upgradarea messenger-ului Pidgin la o versiune nou, adica Pidgin 2.5.7. De mentionat ca pasii de mai jos se pot aplica doar pentru Ubuntu.
Pasii urmatori sunt luati de pe pagina web http://www.pidgin.im/download/ :
   - deschideti un Terminal si scrieti exact ca aici:
    sudo apt-key adv --recv-keys --keyserver keyserver.ubuntu.com \     67265eb522bdd6b1c69e66ed7fb8bee0a1f196a8
apoi

           echo deb http://ppa.launchpad.net/pidgin-developers/ppa/ubuntu \     `lsb_release --short --codename` main | \
    sudo tee /etc/apt/sources.list.d/pidgin-ppa.list
Urmatorul pas este upgradarea efectiva a programului Pidgin.
   System -> Administration -> Update Manager si  apoi Install Updates.
Introduceti parola si asteptati ca programul sau programele sa se descarce si apoi sa se instaleze.
Verificati in Pidgin daca aveti din nou la Accounts - > userul tau -> Eddit Account -> Advanced la Pager server : scs.msg.yahoo.com. Daca nu, schimbati cu acest server si dati Save.
Veti vedea ca Pidgin o sa mearga ca innainte!

Spor la treaba!





Multumiri http://themysticbird.com/2009/06/24/pidgin-and-yahoo-im/.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.