Treceți la conținutul principal

Ce post de radio asculti?


De obicei nu ascult muzica de pe PC si atunci ascult doar de la online radio. Inainte ascultam KissFm direct din Firefox sau din Winamp, dar odata cu descoperirea Linux-ului am inceput sa folosesc Amarok. Programul are o lista imensa de stream-uri ("redarea de date in timp real") si shoutcast ("server radio") compusa din mai multe directoare. In directorul Romania se gaseste si postul de radio pe care-l ascult de cele mai multe ori : Radio 27 Chicago. Aici puteti o gasi o gramada de alte radiouri romanesti, unele cu denumiri mai ciudate decat altele, cum ar fi "Dracul's Castle Radio", "Radio Atentat", "Radio Ecstasy Romania" sau "Radio Fly Manele" si multe multe altele.
Voi ascultati radio?Ce posturi?Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: