Treceți la conținutul principal

Eterna Competiţie BMW vs. Audi! Cine-i mai tare?

Mă uitam la Cupa Mondială de Fotbal 2010 pe ESPN3.com şi în timpul pauzei am văzut această reclamă ce mi s-a părut foarte foarte funny:Ştim cu toţii că există o competiţie acerbă între Audi şi BMW şi că sunt maşini superbe, dar totuşi cine-i mai tare???

Comentarii

  1. toti au parti tari ...deci e greu de zis care-s mai buni .... eu sincer le prefer pe amandoua :D ... vai ce mi-ar placea sa am macar un Audi A3 ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambele branduri BMW si AUDI,sunt masini foarte tari si puternice, dar le prefer pe ambele.Sunt la concurenta amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ambele branduri BMW si AUDI,sunt masini foarte tari si puternice, dar le prefer pe ambele.Sunt la concurenta amandoua.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: