Treceți la conținutul principal

Mănăstire Moldovenească în Munţii Stâncoşi

Incompetenţa cât şi indiferenţa celor care lucrează în instituţiile guvernamentale mă înspăimântă câteodată. De multe ori mă fac să mă întreb dacă ori îs prea proşti ori chiar nu le pasă de prostiile pe care le fac...Cred că e şi una şi alta!

Ministerul Turismului din România e de rahat. Doamna Poşetă împreună cu toată clica de la acest minister pur şi simplu nu-şi au rostul. Pe lângă faptul că fac campanii de rahat românesc mai şi crează sit-uri de toată jena.De ce zic asta? Păi să vă explic mai jos....şi să ştiţi că e chiar de râsul curcilor!

Mi-a dat un fost coleg de facultate o imagine de pe sit-ul Ministerului Turismului, unde apare chiar în prima pagină doamna Poşetă Udrea cât şi ştrumful Boc, bineînţeles! Pe sit-ul mai sus menţionat este o imagine interesantă unde apare o mănăstire din Moldova cât şi nişte munţi superbi:
În caz de nu merge prima imagine daţi click aici.

Într-adevăr imaginea e superbă dar cum naiba să pui o mănăstire moldovenească pe un site românesc ce promovează turismul românesc şi mai mult site deţinut de un minister important şi să pui acea mănăstire pe un fundal cu Munţii Stâncoşi?? Da! Îs chiar Munţii Stâncoşi!!

Cum am aflat?Păi prima oară am tăiat această imagine din poza principală:


şi am încărcat-o pe sit-ul http://www.tineye.com. Sit-ul acesta e foarte interesant pentru faptul că în loc să găseşti o imagine pe un site te ajută să găseşti dit-ul de unde provine o imagine sau sit-urile unde se mai găsesc acea imagine.

Această panoramă magnifică mai apare şi pe alte sit-uri:
E cât se poate de clar că munţii aceia nu sunt de pe teritoriul României .
Sunt exact aceeaşi munţi, Munţii Stâncoşi din SUA!!

Oare noi nu avem munţi? Oare era greu ca pentru un site al Ministerului Turismului să facă o poză cu un munte din România? Eu cred că nu! Dar cum am mai spus, îi doare în pix de noi, de România, de tot şi de toate!

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.