Mănăstire Moldovenească în Munţii Stâncoşi

Incompetenţa cât şi indiferenţa celor care lucrează în instituţiile guvernamentale mă înspăimântă câteodată. De multe ori mă fac să mă întreb dacă ori îs prea proşti ori chiar nu le pasă de prostiile pe care le fac...Cred că e şi una şi alta!

Ministerul Turismului din România e de rahat. Doamna Poşetă împreună cu toată clica de la acest minister pur şi simplu nu-şi au rostul. Pe lângă faptul că fac campanii de rahat românesc mai şi crează sit-uri de toată jena.De ce zic asta? Păi să vă explic mai jos....şi să ştiţi că e chiar de râsul curcilor!

Mi-a dat un fost coleg de facultate o imagine de pe sit-ul Ministerului Turismului, unde apare chiar în prima pagină doamna Poşetă Udrea cât şi ştrumful Boc, bineînţeles! Pe sit-ul mai sus menţionat este o imagine interesantă unde apare o mănăstire din Moldova cât şi nişte munţi superbi:
În caz de nu merge prima imagine daţi click aici.

Într-adevăr imaginea e superbă dar cum naiba să pui o mănăstire moldovenească pe un site românesc ce promovează turismul românesc şi mai mult site deţinut de un minister important şi să pui acea mănăstire pe un fundal cu Munţii Stâncoşi?? Da! Îs chiar Munţii Stâncoşi!!

Cum am aflat?Păi prima oară am tăiat această imagine din poza principală:


şi am încărcat-o pe sit-ul http://www.tineye.com. Sit-ul acesta e foarte interesant pentru faptul că în loc să găseşti o imagine pe un site te ajută să găseşti dit-ul de unde provine o imagine sau sit-urile unde se mai găsesc acea imagine.

Această panoramă magnifică mai apare şi pe alte sit-uri:
E cât se poate de clar că munţii aceia nu sunt de pe teritoriul României .
Sunt exact aceeaşi munţi, Munţii Stâncoşi din SUA!!

Oare noi nu avem munţi? Oare era greu ca pentru un site al Ministerului Turismului să facă o poză cu un munte din România? Eu cred că nu! Dar cum am mai spus, îi doare în pix de noi, de România, de tot şi de toate!

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei