Treceți la conținutul principal

Mănăstire Moldovenească în Munţii Stâncoşi

Incompetenţa cât şi indiferenţa celor care lucrează în instituţiile guvernamentale mă înspăimântă câteodată. De multe ori mă fac să mă întreb dacă ori îs prea proşti ori chiar nu le pasă de prostiile pe care le fac...Cred că e şi una şi alta!

Ministerul Turismului din România e de rahat. Doamna Poşetă împreună cu toată clica de la acest minister pur şi simplu nu-şi au rostul. Pe lângă faptul că fac campanii de rahat românesc mai şi crează sit-uri de toată jena.De ce zic asta? Păi să vă explic mai jos....şi să ştiţi că e chiar de râsul curcilor!

Mi-a dat un fost coleg de facultate o imagine de pe sit-ul Ministerului Turismului, unde apare chiar în prima pagină doamna Poşetă Udrea cât şi ştrumful Boc, bineînţeles! Pe sit-ul mai sus menţionat este o imagine interesantă unde apare o mănăstire din Moldova cât şi nişte munţi superbi:
În caz de nu merge prima imagine daţi click aici.

Într-adevăr imaginea e superbă dar cum naiba să pui o mănăstire moldovenească pe un site românesc ce promovează turismul românesc şi mai mult site deţinut de un minister important şi să pui acea mănăstire pe un fundal cu Munţii Stâncoşi?? Da! Îs chiar Munţii Stâncoşi!!

Cum am aflat?Păi prima oară am tăiat această imagine din poza principală:


şi am încărcat-o pe sit-ul http://www.tineye.com. Sit-ul acesta e foarte interesant pentru faptul că în loc să găseşti o imagine pe un site te ajută să găseşti dit-ul de unde provine o imagine sau sit-urile unde se mai găsesc acea imagine.

Această panoramă magnifică mai apare şi pe alte sit-uri:
E cât se poate de clar că munţii aceia nu sunt de pe teritoriul României .
Sunt exact aceeaşi munţi, Munţii Stâncoşi din SUA!!

Oare noi nu avem munţi? Oare era greu ca pentru un site al Ministerului Turismului să facă o poză cu un munte din România? Eu cred că nu! Dar cum am mai spus, îi doare în pix de noi, de România, de tot şi de toate!

Comentarii

 1. ce fain ai descoperit... insa nasola adescoperirea ...
  tare articolul ;) felicitari ptr el!

  RăspundețiȘtergere
 2. am niste idei cu site-ul http://www.tineye.com. ptr cand ajung acasa - mai pe diseara :)

  RăspundețiȘtergere
 3. am niste idei cu site-ul http://www.tineye.com. ptr cand ajung acasa - mai pe diseara :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: