Treceți la conținutul principal

Unde şi Cum să Vezi Cupa Mondială 2010

Deoarece nu am TV dar nici cablu TV sunt nevoit să privesc unele posturi de televiziune pe internet. Bineînţeles că nu se compară calitatea cu cea de pe un TV cu diagonala mare dar măcar economisc nişte bani şi spaţiu în casă.

Acum că a început Fifa World Cup 2010 sau pe româneşte Cupa Mondială 2010 vreau să văd şi eu unele meciuri. Dacă aveam Windows era mai uşor cred doarece sunt o grămada de sit-uri ce folosesc plug-in-un SopCast. Dar din fericire, sau în cazul ăsta din nefericire folosesc Linux şi a trebuit să caut puţin pe net unde şi cum să văd meciurile de la Cupa Mondială de Fotbal 2010. Dar oricum, sit-urile de mai jos merg foarte bine şi în Windows!

Cred că principalul site unde se poate vedea şi de unde se poate alege diferite modalităţi de streaming este Myp2p.eu. De menţionat e faptul că ce e notat cu SopCast pe acest site la mine nu merge în Ubuntu dar o modalitate de a vedea canalele SopCast e să folosiţi acest tutorial de pe un alt site al meu (unde am scris unele articole dar din lipsa de timp nu am mai continuat...) şi să adăugaţi canalele româneşti sau alte canale de aici.

Apoi, o altă modalitate e să intraţi pe acest site unde Andrei, autorul renumitului blog de Linux www.webupd8.org, a creat un articol despre cum să vezi meciurile de la Cupa Mondială în Linux. Îi mulţumesc pe această cale deoarece de multe ori m-a scos din încurcătură ...

Un alt site (pe care îl chiar folosesc eu) e veetle.com.

Şi cei de la lifehacker.com au scris un articol cum poţi şi unde să vezi meciurile de fotbal de la acest Campionat Mondial, unde din nefericire nu e şi România!

Sper că nu am uitat nimic! În caz de ceva vă rog să-mi lăsaţi un comentariu...decent!
Dacă mai apare ceva nou o să pun în acest articol!

Vizionare plăcută şi Forza România la baut bere şi spart seminţe din faţa televizorului sau....monitorului!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: