Treceți la conținutul principal

Mecanica Mă Mănâncă

Întrebări de genul ăsta mă mănâncă de pe chicioare:

Nu mi-a plăcut niciodată mecanica la maşini, habar n-am de chiulasă, arbore cotit, bujii şi carburator. Nici nu înţeleg de ce ar trebuii să ştim toate chestiile astea când există service auto, că doar nu o să mă apuc eu să schimb carburatorul dacă se strică. Cred că mai important e să ştii simptomele unei maşinii defecte sau în curs de defectare.

Dacă ai ampeticită nu te apuci să ţi-o scoţi singur ci te duci la doctor, nu? Cel mult îţi dai seama că ceva nu e în regulă şi mergi la un control. Aşa şi cu mecanica la maşini, vezi că ceva nu merge şi apoi te duci la service, sau întrebi un meşter.

Am sau nu am dreptate?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: