Treceți la conținutul principal

Sibiu Cycling Tour 2011

Între 5 şi 10 iulie 2011 la Sibiu va avea loc prima ediţie a unui concurs de ciclism numit Cycling Tour Sibiu ce va combina 5 etape pe o distanţă de 480 de kilometrii. Până acum s-au înscris în competiţie 24 de echipe din 13 ţări din Europa printre care şi o echipă din Sibiu numită PRO CYCLING GEIGER TEAM dar mai sunt şi alte echipe româneşti.

Etapele concursului sunt următoarele:

  • 06.07.2011: Etapa 1: Poplaca - Sibiu
  • 07.07.2011: Etapa 2:  Sibiu - Medias - Sighisoara - Agnita - Cincu- Avrig
  • 08.07.2011: Etapa 3: Biertan - Medias -Bârghis - Seica Mare - Ocna Sibiului – Sibiu - Pãltinis (1442 m)
  • 09.07.2011: Etapa 4: Contratimp individual în centrul istoric al Sibiului
  • 10.07.2011: Etapa 5: Sibiu - Cisnãdioara – Cisnãdie - Sadu - Avrig - Bâlea Lac (2035 m).

Mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială al acestui eveniment.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: