Treceți la conținutul principal

Imaginea Câştigătoare la Concursul European Wiki Loves Monuments este din România

Cu ceva timp în urmă Wikimedia.com a organizat un concurs european numit Wiki Loves Monuments în care fiecare ţară participantă a realizat imagini cu diferite monumente de pe teritoriul lor.

Mai întâi s-a organizat o selecţie naţională în urma căreia doar 10 poze din fiecare ţară au fost acceptate. Apoi s-a desfăşurat concursul european.

Imaginea câştigătoare este din România şi reprezintă Mănăstirea Chiajna de lângă Bucureşti şi este realizată de fotograful Mihai Petre (nu e ăla de la Dansez pentru tine). Puteţi vedea întreg clasamentul aici.Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: