Stand Up Comedy

E foarte relaxant să râzi. Pe Internet poţi găsi o mulţime de articole, filme, imagini care te pot face chiar să râzi de să de pişi pe tine (nu mi s-a întâmplat dar ştiu persoane care au păţit).

Mie îmi place să mă uit la diferite filmuleţe gen Fail Compilation, GIF-uri comice, seriale ca Two and a Half Men sau diferite reprezentaţii gen Stand Up Comedy.

Recunosc că nu cunosc niciun român care să facă Stand Up Comedy dar mi-ar plăcea să văd un spectacol susţinut de un român. Momentan mă uit la Gabriel Iglesias (căutare pe Youtube) care-i extrem de comic. Nu are cum să nu te facă să râzi, nici chiar dacă ţi-a murit pisica sau câinele ...Un alt comediant care-mi place şi pe care l-am urmărit şi în mai multe filme sau seriale e Eddie Griffin. Urmăriţi acest video lung de o oră şi 50 de minute şi o să vă convingeţi că e al naibii de funny.

Un alt comediant de culoare e Chris Rock. E fenomenal!

Un festival foarte frumos, pe care l-am descoperit chiar azi, e Edinburgh Comedy Fest 2010 unde se adună mai mulţi comedianţi au la dispoziţie câteva minute pentru a face publicul să râdă... E foarte, foarte comic! O reprezentaţie care mie îmi place:Vă place Stand Up Comedy? Care-i comediantul vostru preferat? Sau recomandaţi-mi unul tare de tot!

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux