Treceți la conținutul principal

Stand Up Comedy

E foarte relaxant să râzi. Pe Internet poţi găsi o mulţime de articole, filme, imagini care te pot face chiar să râzi de să de pişi pe tine (nu mi s-a întâmplat dar ştiu persoane care au păţit).

Mie îmi place să mă uit la diferite filmuleţe gen Fail Compilation, GIF-uri comice, seriale ca Two and a Half Men sau diferite reprezentaţii gen Stand Up Comedy.

Recunosc că nu cunosc niciun român care să facă Stand Up Comedy dar mi-ar plăcea să văd un spectacol susţinut de un român. Momentan mă uit la Gabriel Iglesias (căutare pe Youtube) care-i extrem de comic. Nu are cum să nu te facă să râzi, nici chiar dacă ţi-a murit pisica sau câinele ...Un alt comediant care-mi place şi pe care l-am urmărit şi în mai multe filme sau seriale e Eddie Griffin. Urmăriţi acest video lung de o oră şi 50 de minute şi o să vă convingeţi că e al naibii de funny.

Un alt comediant de culoare e Chris Rock. E fenomenal!

Un festival foarte frumos, pe care l-am descoperit chiar azi, e Edinburgh Comedy Fest 2010 unde se adună mai mulţi comedianţi au la dispoziţie câteva minute pentru a face publicul să râdă... E foarte, foarte comic! O reprezentaţie care mie îmi place:Vă place Stand Up Comedy? Care-i comediantul vostru preferat? Sau recomandaţi-mi unul tare de tot!

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: