Treceți la conținutul principal

Cele mai tari farse

Unul dintre canalele Youtube pe care le urmăresc foarte des este cel de la Just for Laughs deoarece sunt adăugate aproape zilnic noi farse. Nu ai cum să nu râzi la unele farse, la reacţia participanţilor. Nu are cum să nu te gândeşti la faptul că dacă erau făcute în România actorii şi-ar fi luat-o pe cocoaşă de câteva ori. Dar în Canada oamenii nu sunt aşa de serioşi şi ştiu de glumă. Bănuiesc!

Mai jos am pus câteva filme cu compilaţii de cele mai bune farse Just for Laughs. Toate filmele sunt de la acelaşi user şi sunt vreo 20 de părţi a câte 1 oră sau 2 ore.

Enjoy!

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: