Treceți la conținutul principal

Mihai Eminescu - Un Mare Român

Un mini documentar foarte interesant în care este prezentată pe scurt, de către Andrei Petre, viaţa marelui nostru poet Mihai Eminescu. Din acest documentar am aflat unele părţi din viaţa poetului pe care nu le ştiam, faptul că a fost trădat de prieteni, faptul că a fost otrăvit cu mercur.

Mihai Eminescu a fost un mare român deoarece şi-a iubit ţara necondiţionat şi s-a împotrivit oricărei încercări de-al corupe. Dar cum toţi incoruptibilii sunt declaraţi nebuni şi Eminescu a fost internat într-un spital psihiatric cu forţa.

Azi, se presupune, că e ziua de naştere a marelui poet (15 Ianuarie 1850), de aceea măcar câteva minute ar trebui să ne gândim la acest mare român şi să ne rugăm să se mai nască astfel de români.

Urmăriţi mai jos mini documentarul:


Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: