Treceți la conținutul principal

Proteste anti #SOPA

V-am explicat în articolul #SOPA şi #NDAA despre legea SOPA din SUA şi ar fi indicat să citiţi acel articol.

Mă bucur că marile companii au decis la unison să protesteze în aceeaşi zi împotriva legii SOPA prin aplicarea de link-uri spre articole cu informaţii despre SOPA sau mai drastic blocându-şi site-urile. Bănuiam şi aşteptam ca acest lucru să se îmtâmple deoarece pe site-ul pe care-l vizitez des, Reddit, se vorbea de mult timp despre astfel de proteste virtuale.

Cele mai importante şi cunoscute site-uri care au protestat sunt:

 Wikipedia.org


Google.com

Reddit


Fedora
Imagine luata de pe Muktware

Mozilla

WordPress
Imagine luata de pe Muktware

Tor, Liveleak, openSuse, şi multe multe alte site-uri.

Mă mir de faptul că Ubuntu nu a participat la acest protest.

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: