Treceți la conținutul principal

Adio 2011! Bine ai Venit 2012!

Anul 2011 tocmai s-a sfârșit și nu pot să nu mă uit înapoi cu un oarecare regret având în vedere faptul că am mai îmbătrânit cu încă un an. Ăsta e decursul normal al vieții și nu avem cum să-l schimbăm. Totuși sufletu-mi este la fel de tânăr ca acum zece ani și sper să rămână la fel și peste alți zece ani.

2011 a fost un an bun din toate punctele de vedere și mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la bine și la greu.

Sper ca 2012 să fie plin de bucurii, plin de sănătate, un an liniştit şi împlinit! Asta vă doresc tuturor!

Planuri pentru acest blog nu mi-am făcut. O să las acelaşi format, cred, cu subiecte generaliste, o să încerc să scriu mai des, poate chiar să schimb template-ul blogului dacă o să găsesc ceva simplu şi frumos. Nu mi-am făcut o listă cu ceea ce vreau să fac...

Vă doresc să zâmbiţi mai mult şi să fiţi mai mândrii de ţara voastră, să o iubiţi şi să o reprezentaţi cum se cuvine peste hotare!

LA MULŢI ANI!

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: