Treceți la conținutul principal

Femeia cu 7 Personalitati

Un documentar cum poate nu am vazut niciodata pana acum. Este vorba despre o femeie care are sapte personalitati. Fiecare personalitate iese la iveala intr-o maniera total aleatoare si fiecare personalitate nu stie ce a facut cealalta.

Totusi, va atentionez, in caz de sunteti mai sensibili sau mai impresionabili sa nu va uitati la acest documentar. Dar ca sa va faceti o idee despre documentar am pus si acest trailer:


Intregul documentar il aveti mai jos:


Partea 1:

Partea 2:

Partea 3:

Partea 4:

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: