Treceți la conținutul principal

Deszăpezire ca la carte

Cu toate că ne confruntăm în fiecare an cu localităţi şi drumuri înzăpezite autorităţile române încă nu au învăţat cum să optimizeze deszăpezirea şi au fost prinşi tot timpul cu pantalonii în vine. Sau poate că pur şi simplu nu vor să înveţe că doar şi afaceriştii care deţin utilaje grele trebuie să mănânce şi ei ceva de pe spinarea contribuabililor.

La noi utilajele sunt foarte vechi, un kilometru deszăpezit este foarte scump, mai scump ca în Finlanda, şi lucrurile vor fi la fel şi 10 ani de-acum încolo.

Nu vom ajunge niciodată la nivelul unor ţări ca Finlanda sau Canada unde deszăpezirea se face profesionist, rapid şi eficient:Sursa imagine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: