Treceți la conținutul principal

Instalează Microsoft Office 365 Home Premium Preview pe gratis

UPDATE: nu mai este valabilă oferta.

Cei care mai aruncă câte un ochi pe blogul meu cât şi cei care mă cunosc ştiu că nu mă dau în vând după Windows sau în general după produsele Microsoft. Sunt fan Linux şi, în acest moment, nu cred că mă voi întoarce la Windows decât atunci când voi fi nevoit ) adică când o să vreau să joc un joc). La serviciu folosesc pe un PC Windows XP şi pe un altul Windows 7 şi nu am nicio problemă. Folosesc de-asemenea suita de programe Microsoft Office 2007 (dar am început cu 2003-ul şi se va continua cu 2010). Deci, sunt obişnuit şi lucrez foarte bine cu programele Microsoft şi de aceea sunt atent la diferite ştiri despre această companie imensă.

Astfel am aflat de faptul că Microsoft oferă, pe gratis, posibilitatea de a instala noul pachet de programe Office numit Microsoft Office 365 Home Premium Preview. Ceea ce trebuie să faceţi este să intraţi pe site-ul Microsoft Preview şi să vă faceţi cont în caz că nu aveţi deja. Şi mai trebuie să aveţi Windows 7 sau 8.


Ce este destul de fain e faptul că poţi instala aceste programe pe 5 dispozitive. MS Office 2013 Preview conţine Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher şi Microsoft Access. Eu am instalat această suită de programe, am creat documente în Word, Excel şi Power Point şi se mişcă foarte bine. Documentele sunt compatibile şi se pot deschide cu programe din Linux ca Open sau Libre Office.

Totuşi, Houston, we have a problem! Aceste programe au un termen limită în care se pot folosi.  După cum scrie în pagina lor de FAQ (Frequently asked questions - asta ca să nu creadă lumea că e vreo înjurătură):

What happens when the Preview ends?

If you have installed an Office 365 plan, the Preview will expire approximately 60 days after the next version of Office becomes available in your market. As the date approaches, you will receive notifications in the Office applications alerting you to the pending expiration. Once the Preview has expired, the applications enter read-only mode, which means that you can view or print documents only, it isn’t possible to create new documents, edit, or save them. You must uninstall the Preview version of Office before installing a newer version of Office.

If you installed Office 365 Small Business Premium or Office 365 Enterprise, all data in the Preview account will be deleted when the Preview ends, including email and calendar data, web sites, and uploaded documents, so be sure to move any information you want to keep to a different location.

If you installed one of the Preview products for IT pros on TechNet, the product will expire on June 30, 2013. At that time, it will not be possible to use the product any further.

Deci poţi folosi aceaste programe cam 6 luni dacă instalezi acuma. Sau poate chiar mai mult.

Trebuie neapărat să menţionez faptul că prima oară am aflat de această ofertă pe site-ul numit Digital Inspiration, care e un site foarte interesant şi vă recomand să vă abonaţi la el.

Spor la instalat şi folosit Microsoft Office 365 Home Premium Preview.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.