Treceți la conținutul principal

Un e-book reader bun şi ieftin?

De ceva vreme ma tot uit pe site-uri gen emag.ro, elefant.ro, cel.ro, amazon.com sau pcgarage.ro in cautare de un e-book reader ieftin si bun (daca mai stiti vreun alt site va rog sa-mi ziceti). Nu ma pot hotara ce sa aleg.

Am tot citit recenzii si majoritatea spun ca Kindle e cel mai tare, dar mi se pare ca e cam scump. Prestigio e mai ieftin dar numele firmei nu-mi spune nimic, inca. Nook e mai scump ca Kindle din cate pot observa pe site-urile de mai sus.

Voi ce e-book reader imi recomandati?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: