Treceți la conținutul principal

Să-i trăiască fripleții!

Am văzut prima oară pe pagina de Facebook a lui Dinu Zară imaginea de mai jos. Imaginea e un print screen la un articol de pe Monitorul de Botoşani. Titlul articolului trebuia să fie Tripleţi aduşi pe lume la Botoşani dar, dintr-o greşeală inocentă, a ieşit Fripleţi aduşi pe lume la Botoşani.


Am scris un comentariu simplu la articol: Să-i trăiască fripleţii! A fost un comentariu în spirit de glumă, fără a jigni pe nimeni, fără a folosi cuvinte obscene, fără să încalc nicio regulă. Şi totuşi, administratorii comunişti de pe MdB mi-au şters comentariul ca apoi să corecteze titlul articolului.

Nu e prima oară când cei de la MdB şterg comentarii cum le trece prin cap. Ar trebui să înveţe jurnalism de la colegii lor de la Monitorul de Suceava.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: