Locul unde a renăscut cultura ca să fie ucisă de Loredana

Nu mi s-a mai dat vre-odată să văd un concert atât de lipsit de gust ca cel al Loredanei Groza din încheierea FITS 2013. Până ce și concertul ei de acum vreo cinci ani de la Sibiu a fost mai bun, chiar dacă s-a îmbrăcat în țigancă.
Adevărul e că are voce dar reprezentația, atmosfera cât și sonorizarea a fost jalnică. Aceste lucruri nu le-am observat numai eu ci și mulți alții din public. Se auzeau doar câteva aplauze răzlețe în afară de cele ale copchiilor prezenți în fața scenii.

Gypsy Land, așa a denumit Lori Sibiul când și-a început repertoriul de muzică țigănească. Cireașa de pe tort fiind porcăria de imn estival numit Mamaia.

Nu înțeleg de ce unii artiști țin morțiș să audă publicul cum le cântă muzica. Încep melodia, zic un vers, apoi îndreaptă microfonul spre mulțime și au impresia ca publicul chiar o sa cânte ... Asta o faci atunci când e un concert cu bilete, când ești sigur că cei care vin la concert și dau un ban îs fani de-ai tăi și că poate știu versurile melodiilor. Dar nu o faci într-un concert de Anul Nou sau la vreun festival unde știi că vin fel și fel de oameni cu fel și fel de gusturi muzicale.

Nu îți aduci fanii pe scenă să-i pui să cânte! Asta e treaba ta ca și artist! Poți să o faci dar din nou, la un concert cu bilete. Dar Lori nu înțelege. Faptul ca apare exagerat de mult pe posturile tv are și impresia ca e cea mai iubită divă din România. Asta crede și Bianca Drăgușanu.

Singura melodie ce mi-a plăcut a fost Bună seara, iubito! Care e o melodie veche și foarte frumoasă.

Lori, că așa o anunțau colegii de scenă, e mai bine de ascultat la TV sau la radio dar în niciun caz la un concert. E jalnică!

P.S. îmi cer scuze fanilor Loredanei Groza. Știu, fiecare cu gusturile lui și cum e vorba aia nu te poți căca în gusturile oamenilor ...

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux