Treceți la conținutul principal

Locul unde a renăscut cultura ca să fie ucisă de Loredana

Nu mi s-a mai dat vre-odată să văd un concert atât de lipsit de gust ca cel al Loredanei Groza din încheierea FITS 2013. Până ce și concertul ei de acum vreo cinci ani de la Sibiu a fost mai bun, chiar dacă s-a îmbrăcat în țigancă.
Adevărul e că are voce dar reprezentația, atmosfera cât și sonorizarea a fost jalnică. Aceste lucruri nu le-am observat numai eu ci și mulți alții din public. Se auzeau doar câteva aplauze răzlețe în afară de cele ale copchiilor prezenți în fața scenii.

Gypsy Land, așa a denumit Lori Sibiul când și-a început repertoriul de muzică țigănească. Cireașa de pe tort fiind porcăria de imn estival numit Mamaia.

Nu înțeleg de ce unii artiști țin morțiș să audă publicul cum le cântă muzica. Încep melodia, zic un vers, apoi îndreaptă microfonul spre mulțime și au impresia ca publicul chiar o sa cânte ... Asta o faci atunci când e un concert cu bilete, când ești sigur că cei care vin la concert și dau un ban îs fani de-ai tăi și că poate știu versurile melodiilor. Dar nu o faci într-un concert de Anul Nou sau la vreun festival unde știi că vin fel și fel de oameni cu fel și fel de gusturi muzicale.

Nu îți aduci fanii pe scenă să-i pui să cânte! Asta e treaba ta ca și artist! Poți să o faci dar din nou, la un concert cu bilete. Dar Lori nu înțelege. Faptul ca apare exagerat de mult pe posturile tv are și impresia ca e cea mai iubită divă din România. Asta crede și Bianca Drăgușanu.

Singura melodie ce mi-a plăcut a fost Bună seara, iubito! Care e o melodie veche și foarte frumoasă.

Lori, că așa o anunțau colegii de scenă, e mai bine de ascultat la TV sau la radio dar în niciun caz la un concert. E jalnică!

P.S. îmi cer scuze fanilor Loredanei Groza. Știu, fiecare cu gusturile lui și cum e vorba aia nu te poți căca în gusturile oamenilor ...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!