Treceți la conținutul principal

Locul unde a renăscut cultura ca să fie ucisă de Loredana

Nu mi s-a mai dat vre-odată să văd un concert atât de lipsit de gust ca cel al Loredanei Groza din încheierea FITS 2013. Până ce și concertul ei de acum vreo cinci ani de la Sibiu a fost mai bun, chiar dacă s-a îmbrăcat în țigancă.
Adevărul e că are voce dar reprezentația, atmosfera cât și sonorizarea a fost jalnică. Aceste lucruri nu le-am observat numai eu ci și mulți alții din public. Se auzeau doar câteva aplauze răzlețe în afară de cele ale copchiilor prezenți în fața scenii.

Gypsy Land, așa a denumit Lori Sibiul când și-a început repertoriul de muzică țigănească. Cireașa de pe tort fiind porcăria de imn estival numit Mamaia.

Nu înțeleg de ce unii artiști țin morțiș să audă publicul cum le cântă muzica. Încep melodia, zic un vers, apoi îndreaptă microfonul spre mulțime și au impresia ca publicul chiar o sa cânte ... Asta o faci atunci când e un concert cu bilete, când ești sigur că cei care vin la concert și dau un ban îs fani de-ai tăi și că poate știu versurile melodiilor. Dar nu o faci într-un concert de Anul Nou sau la vreun festival unde știi că vin fel și fel de oameni cu fel și fel de gusturi muzicale.

Nu îți aduci fanii pe scenă să-i pui să cânte! Asta e treaba ta ca și artist! Poți să o faci dar din nou, la un concert cu bilete. Dar Lori nu înțelege. Faptul ca apare exagerat de mult pe posturile tv are și impresia ca e cea mai iubită divă din România. Asta crede și Bianca Drăgușanu.

Singura melodie ce mi-a plăcut a fost Bună seara, iubito! Care e o melodie veche și foarte frumoasă.

Lori, că așa o anunțau colegii de scenă, e mai bine de ascultat la TV sau la radio dar în niciun caz la un concert. E jalnică!

P.S. îmi cer scuze fanilor Loredanei Groza. Știu, fiecare cu gusturile lui și cum e vorba aia nu te poți căca în gusturile oamenilor ...

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.