Treceți la conținutul principal

De instalat în Ubuntu Linux #2

Pentru mult timp am folosit JDownloader pentru a descărca fişiere de pe net în Ubuntu Linux şi chiar l-am considerat a fi cel mai bun download manager. Dar JDownloader e cam greoi şi foloseşte destul de multe resurse comparativ cu FlareGet care a devenit, momentan, download managerul preferat.


FlareGet poate fi downloadat direct din Ubuntu Software Center sau de pe pagina oficială. Este foarte uşor de folosit, ca orice alt download manager. Nu consumă multe resurse şi download-ul e mult mai rapid deoarece are opţiunea de segmentare a fişierului (Dynamic File Segmentation), la fel cum se întâmplă şi în programele de bittorrent.

Ca şi alternativă la acest program puteţi folosi wget (în linia de comandă), JDownloade, Fatrat sau uGet.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: