Treceți la conținutul principal

De instalat în Ubuntu Linux #1

De azi, vreau să încep o serie de articole în care să prezint câte un program mai puţin cunoscut în Ubuntu Linux dar pe care eu îl folosesc.


YouTube to MP3. Easy-to-use software to download YouTube videos as MP3.

Acesta este un program care, după cum îi zice şi numele, poate converti orice link video de pe Youtube în fişier mp3. Acest program e folositor celor care ascultă muzică direct de pe Youtube dar care vor să transfere acele melodii pe telefon, playere portabile, etc. Se poate instala direct din Ubuntu Software Center.


Eu folosesc acest program mai ales când vreau să downloadez un mix. Ceea ce trebuie să faci e să copii link-ul video-ului Youtube şi să-l introduci în program, apoi să apeşi pe butonul de download.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: