Treceți la conținutul principal

De instalat în Ubuntu Linux #3

Un alt program interesant de instalat în Ubuntu Linux este ScreenCloud.

ScreenCloud este un program ce realizează captură la ecran (print screen, screen shot). În Linux sunt multe programe de acest gen printre care cel mai folosit fiind Shutter. O altă aplicaţie pe care o foloseam înainte este Lookit.


În fine, să vă spun de ce-mi place ScreenCloud:
  • e foarte uşor de folosit. Captura de ecran se poate face prin apăsarea unor taste (hot keys)
  • ai posibilitatea să uploadezi automat imaginile pe ScreenCloud.net sau pe unul din serviciile gen Ubuntu One, Dropbox sau pe un cont FTP.
  • poate fi instalat în Linux, Windows şi Mac OS X.


Aproape de fiecare dată după ce fac un print screen sau vreau să uploadez o imagine pe net o optimizez cu optipng sau tinypng.org.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: