Labor omnia vincit improbus!

9 mar. 2010

8 comentarii:

 1. Dar ti se pare cat de cat de luat in seama? Eu cred ca tot ce zice în acest filmuleţ e cam adevărat...

  RăspundețiȘtergere
 2. da, mi se pare de luat in seama. printre altele casa mea apare pe net, iar mama se poate plimba pe la noi pe strada, poate sa vada masinile vecinilor, etc. la fel si noi cand mergem undeva (cam toata SUA e acoperita de chestia asta) ne uitam cum arata pe acolo tot pe google. deocamdata este doar o poza satelitara facuta sa functioneze in 3D. dar cat va dura pana ce va fi transmisie live?

  si asta nu-i decat un caz

  RăspundețiȘtergere
 3. Mie sincer imi place Google si mi se pare ca este una din putinele firme care s-au dezvoltat foarte bine incepand cam de la 0 (zero) as putea spune . Intradevar e si EVIL pentru ca nu pot sa folosesc Google Latitude pe telefonul meu daca nu am GPS . In fine asta e partea a 2-a ;))

  RăspundețiȘtergere
 4. Adi,
  Si eu folosesc Google, ironia e ca si blogul e pe o platforma detinuta de Google, dar ideea e ca o sa se ajunga sa detina monopol pe TOT. Internet-ul il detin aproape in intregime, se extind pe firme de electricitate, cine stie ce mai vor sa faca si ideea e ca daca ii enervezi Pac! te scot de la priza.
  Sau cel putin asta-i un scenariu. Si sunt mai multe scenarii si in legatura cu Google Street View! :)

  Merci pentru vizita! E primul tau comentariu pe blog la mine! ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu cred ca detin Internetul aproape in intregime, mai sunt o gramada de gigantzi, gen Amazon, Yahoo, Microsoft, Twitter cred ca vine tare din urma. La urma urmelor modul in care face afaceri si cum s'a dezvoltat Google a fost bazat pe inovatzie dar si pe oportunism si spirit de anticipatzie, s'or prins ca viitorul e online, e "cloud computing", "software as a service" si altele, si or actzionat. Internetul e totusi popular de ani buni inainte de apara Google, puteau sa fie multi altii inaintea lor care sa le'o inainte. Modul in care au actionat in China, modul in care au intrat pe piatza de mobile si au pus umaru la primul "open-consortziu", faptul ca multe din aplicatiile lor sunt free si te poti baza pe ele (compara numa Gmail cu YahooMail) sunt plusuri pt Google si arata ca nu se indreapta spre genul de corporatzie care papa tot, striveste, sunt constientzi ca fara sa oferi nu primesti nimic. In orice caz filmuletzu in mod evident are si ceva realitate in el.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu cred ca detin Internetul aproape in intregime, mai sunt o gramada de gigantzi, gen Amazon, Yahoo, Microsoft, Twitter cred ca vine tare din urma. La urma urmelor modul in care face afaceri si cum s'a dezvoltat Google a fost bazat pe inovatzie dar si pe oportunism si spirit de anticipatzie, s'or prins ca viitorul e online, e "cloud computing", "software as a service" si altele, si or actzionat. Internetul e totusi popular de ani buni inainte de apara Google, puteau sa fie multi altii inaintea lor care sa le'o inainte. Modul in care au actionat in China, modul in care au intrat pe piatza de mobile si au pus umaru la primul "open-consortziu", faptul ca multe din aplicatiile lor sunt free si te poti baza pe ele (compara numa Gmail cu YahooMail) sunt plusuri pt Google si arata ca nu se indreapta spre genul de corporatzie care papa tot, striveste, sunt constientzi ca fara sa oferi nu primesti nimic. In orice caz filmuletzu in mod evident are si ceva realitate in el.

  RăspundețiȘtergere
 7. da, mi se pare de luat in seama. printre altele casa mea apare pe net, iar mama se poate plimba pe la noi pe strada, poate sa vada masinile vecinilor, etc. la fel si noi cand mergem undeva (cam toata SUA e acoperita de chestia asta) ne uitam cum arata pe acolo tot pe google. deocamdata este doar o poza satelitara facuta sa functioneze in 3D. dar cat va dura pana ce va fi transmisie live?

  si asta nu-i decat un caz

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):