Treceți la conținutul principal

Iar Am Dat în Bălării

După ce am văzut videoclipul Google-Dont' Be Evil cât şi filmul Capitalism: A Love Story dar şi după ce am citit articolul I hate what America has become m-am gândit să scriu câteva păreri personale despre ce viitor cred că ne aşteaptă. O să spuneţi că sunt adeptul Teoriei Conspiraţiei şi vă spun de-acuma că Da!Sunt! şi pe lângă asta cred că tot ce se spune în Apocalipsa după Ioan o să se întâmple şi mai cred că, defapt, procesul de înrobire a populaţiei Globului Pământesc a început deja...

Citeşte mai departe...

Nu mai este mult până la controlul total asupra omului, poate că noi, generaţia actuală nu o să prindem ororile ce va să vie dar vedem zi de zi cum oamenii se transformă în fiare. Compasiune e un cuvânt deja expirat, când auzim cuvântul IUBIRE ne gândim automat la partenerul de viaţă dar uităm că Iisus prin IUBIRE s-a referit la IUBIREA pentru oameni în general. Banul tronează şi totul se rezumă la bani! Oamenii au devenit prin intermediul televizorului foarte uşor de manipulaţi.


(luat de pe sit-ul Naşul.net)

Nu mi se pare prea departe decizia de a se implanta la fiecare om în parte un cip în care să ai stocate toate datele personale, banii din cont, AND-ul, asigurarea medicală etc, cumpărăturile să le faci cu ajutorul acelui cip, călătoriile în străinătate să fie condiţionate de prezenţa acelui cip în corpul tău. La început bănuiesc că o să fie ceva de genul Cine vrea să-şi pună că e foarte eficient...Ca apoi să se ajungă la Dacă nu ţi-l pui îţi trag un glonţ în cap! şi asta poate ar fi ceea mai fericită cale. Pământul va fi ca un fel de acvariu sau colivie în care toţi oamenii vor fi controlaţi, vor fi urmăriţi pas cu pas, nimeni în afară de cei din umbră nu va mai avea viaţă privată.

Controlul populaţiei a început deja bineînţeles că sub pretexte false, mincinoase, cum ar fi teama de terorişti. În Londra deja e la ordinea zilei să fi urmărit de camerele de luat vedere la orice colţ de stradă, telefoanele mobile sunt deja urmărite şi în România apăi în SUA sau alte ţări dezvoltate. Şi totul cică pentru siguranţa cetăţeanului...Următorul pas e ca toate echipamentele electronice să fie digitale, să nu mai fie analogice. Televiziunile analogice vor dispărea (astea cum sunt TVR1, TVR2) şi se va face loc televiziunilor digitale pentru ca eventualii rebeli ce nu se vor lăsa păcăliţi să nu aibă nicio şansă în a transmite semnale analogice cu mesaje propagandistice împotriva regimului autoritar global....

Ştiu că sună aberant dar e bine să ne gândim de înainte la ce se poate întâmpla ca să nu fim prinşi cu pantalonii în vine şi să nu ştim ce ne-a lovit. Mulţi cred că sunt prostii dar tocmai asta-i face pe alţii foarte puternici: scepticismul şi lipsa de atitudine a celor din jur. Din comoditate sau pur şi simplu din indiferenţă o să ajungem acolo unde nu ne dorim, la dominaţie totală. Toate aceste fantezii spuse de mine nu o să se întâmple imediat ci încet încet după un plan bine pus la punct.

Oamenii sunt condiţionaţi să accepte toate măsurile de siguranşă cretine posibile, cum ar fi scanerele corporale. Chestia e că mi-au cerut şi mie ca cetăţean părerea? Eu de unde să ştiu că acel cretin care şi-a pus bomba în chiloţi şi vroia să deturneze un avion nu a fost pus tocmai de cei care vor să introducă aceste sisteme de siguranţă? Păi ei fac ce vor fără să-i intrebe nimeni nimic şi nouă ni se pare că e normal. După 11 Septembrie 2001 se bagă spaima în oameni la greu! Oamenii terorizaţi sunt cei mai vulnerabili, cei mai uşor de manipulat. Acum orice rahaturi face armata americană în Irak şi Afganistan e pentru The Greater Good, pentru libertate (freedom) de parcă ar fi subjugaţi de un alt popor...ah, scuze, îs subjugaţi de evrei.

Cât despre Google e clar că ştie fiecare mişcare pe care o faci, pe ce sit-uri intrii, ce e-mail-uri scrii, dacă ai webcam poate că angajaţii Google mai şi râd de faţa ta. Acum ce să zic, nu înseamnă că nu mai trebuie să dai search pe Google sau că ar trebui să îmi şterg contul de pe blog ci că ar trebui să fim atenţi la ceea ce facem şi să ne gândim că TOTUL e posibil, că oricine ar putea să afle foarte uşor ceea ce faci pe Internet. Şi am mai observat că în SUA au cam apărut închisori deţinute de privaţi, ceea ce mise pare ceva foarte periculos.

În fine, am cam dat-o în bălării...Dar în ultimul timp am citit mai multe articole despre teoria conspitaţiei şi despre practicile marilor guverne şi marilor corporaţii de a controla populaţia. Poate multe sunt fantezii, imaginaţii, vedenii, dar sunt şi multe multe chestii ce ar trebui să ne pună pe gânduri.

Un site interesant de unde puteţi descoperi bunătatea guvernelor şi a celor ce ar trebui să ne păzească e Infowars.com.

Ce părere aveţi? Îs bălării sau nu?


Powered by ScribeFire.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that. I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game. Download I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;). Installation After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is: sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd

Imagini inedite cu Sibiu din Cel de-al Doilea Razboi Mondial

Rasfoind Reddit History am gasit intr-un subforum niste imagini inedite cu Sibiu in Cel de-al Doilea Razboi Mondial . E prima oara cand vad aceste imagini si mai ales imagini cu armata nazista marsaluind pe strazile unui oras din Romania in afara de Bucuresti.

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L