Treceți la conținutul principal

Iar Am Dat în Bălării

După ce am văzut videoclipul Google-Dont' Be Evil cât şi filmul Capitalism: A Love Story dar şi după ce am citit articolul I hate what America has become m-am gândit să scriu câteva păreri personale despre ce viitor cred că ne aşteaptă. O să spuneţi că sunt adeptul Teoriei Conspiraţiei şi vă spun de-acuma că Da!Sunt! şi pe lângă asta cred că tot ce se spune în Apocalipsa după Ioan o să se întâmple şi mai cred că, defapt, procesul de înrobire a populaţiei Globului Pământesc a început deja...

Citeşte mai departe...

Nu mai este mult până la controlul total asupra omului, poate că noi, generaţia actuală nu o să prindem ororile ce va să vie dar vedem zi de zi cum oamenii se transformă în fiare. Compasiune e un cuvânt deja expirat, când auzim cuvântul IUBIRE ne gândim automat la partenerul de viaţă dar uităm că Iisus prin IUBIRE s-a referit la IUBIREA pentru oameni în general. Banul tronează şi totul se rezumă la bani! Oamenii au devenit prin intermediul televizorului foarte uşor de manipulaţi.


(luat de pe sit-ul Naşul.net)

Nu mi se pare prea departe decizia de a se implanta la fiecare om în parte un cip în care să ai stocate toate datele personale, banii din cont, AND-ul, asigurarea medicală etc, cumpărăturile să le faci cu ajutorul acelui cip, călătoriile în străinătate să fie condiţionate de prezenţa acelui cip în corpul tău. La început bănuiesc că o să fie ceva de genul Cine vrea să-şi pună că e foarte eficient...Ca apoi să se ajungă la Dacă nu ţi-l pui îţi trag un glonţ în cap! şi asta poate ar fi ceea mai fericită cale. Pământul va fi ca un fel de acvariu sau colivie în care toţi oamenii vor fi controlaţi, vor fi urmăriţi pas cu pas, nimeni în afară de cei din umbră nu va mai avea viaţă privată.

Controlul populaţiei a început deja bineînţeles că sub pretexte false, mincinoase, cum ar fi teama de terorişti. În Londra deja e la ordinea zilei să fi urmărit de camerele de luat vedere la orice colţ de stradă, telefoanele mobile sunt deja urmărite şi în România apăi în SUA sau alte ţări dezvoltate. Şi totul cică pentru siguranţa cetăţeanului...Următorul pas e ca toate echipamentele electronice să fie digitale, să nu mai fie analogice. Televiziunile analogice vor dispărea (astea cum sunt TVR1, TVR2) şi se va face loc televiziunilor digitale pentru ca eventualii rebeli ce nu se vor lăsa păcăliţi să nu aibă nicio şansă în a transmite semnale analogice cu mesaje propagandistice împotriva regimului autoritar global....

Ştiu că sună aberant dar e bine să ne gândim de înainte la ce se poate întâmpla ca să nu fim prinşi cu pantalonii în vine şi să nu ştim ce ne-a lovit. Mulţi cred că sunt prostii dar tocmai asta-i face pe alţii foarte puternici: scepticismul şi lipsa de atitudine a celor din jur. Din comoditate sau pur şi simplu din indiferenţă o să ajungem acolo unde nu ne dorim, la dominaţie totală. Toate aceste fantezii spuse de mine nu o să se întâmple imediat ci încet încet după un plan bine pus la punct.

Oamenii sunt condiţionaţi să accepte toate măsurile de siguranşă cretine posibile, cum ar fi scanerele corporale. Chestia e că mi-au cerut şi mie ca cetăţean părerea? Eu de unde să ştiu că acel cretin care şi-a pus bomba în chiloţi şi vroia să deturneze un avion nu a fost pus tocmai de cei care vor să introducă aceste sisteme de siguranţă? Păi ei fac ce vor fără să-i intrebe nimeni nimic şi nouă ni se pare că e normal. După 11 Septembrie 2001 se bagă spaima în oameni la greu! Oamenii terorizaţi sunt cei mai vulnerabili, cei mai uşor de manipulat. Acum orice rahaturi face armata americană în Irak şi Afganistan e pentru The Greater Good, pentru libertate (freedom) de parcă ar fi subjugaţi de un alt popor...ah, scuze, îs subjugaţi de evrei.

Cât despre Google e clar că ştie fiecare mişcare pe care o faci, pe ce sit-uri intrii, ce e-mail-uri scrii, dacă ai webcam poate că angajaţii Google mai şi râd de faţa ta. Acum ce să zic, nu înseamnă că nu mai trebuie să dai search pe Google sau că ar trebui să îmi şterg contul de pe blog ci că ar trebui să fim atenţi la ceea ce facem şi să ne gândim că TOTUL e posibil, că oricine ar putea să afle foarte uşor ceea ce faci pe Internet. Şi am mai observat că în SUA au cam apărut închisori deţinute de privaţi, ceea ce mise pare ceva foarte periculos.

În fine, am cam dat-o în bălării...Dar în ultimul timp am citit mai multe articole despre teoria conspitaţiei şi despre practicile marilor guverne şi marilor corporaţii de a controla populaţia. Poate multe sunt fantezii, imaginaţii, vedenii, dar sunt şi multe multe chestii ce ar trebui să ne pună pe gânduri.

Un site interesant de unde puteţi descoperi bunătatea guvernelor şi a celor ce ar trebui să ne păzească e Infowars.com.

Ce părere aveţi? Îs bălării sau nu?


Powered by ScribeFire.

Comentarii

  1. hmmm, faza cu televiziunea digitala este deja de actualitate aici. nu mai poti cumpara nicaieri televizioare analogice. si da, sunt convinsa ca totul este, la o adica, posibil de urmarit, insa nu-mi fac probleme... la mine n-au decat sa se uite, nu cred ca fac ceva ilegal sau imoral.

    p.s. a aparut noul Final Fantasy, l-am cumparat deja. WOW, ce grafica! Ma duc sa ma joc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. stai liniştit, o să prindem vremuri în care va fi interzis să gîndeşti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!