Treceți la conținutul principal

Filme de Groază ce M-au Marcat

Tot timpul mi-au plăcut filmele cu vampiri, iar primul film văzut a fost Dracula lui Bram Stoker regizat de Francis Ford Coppola, era pe casetă video - pe care o mai am şi acum - după care am citit şi cartea când eram la bunici. Stăteam în pârlipcă şi citeam pe nerăsuflate romanul şi îmi ciuleam urechile la fiecare zgomot mai suspect. Nu pot să vă zic faptul că era o aventură când mergeam la WC-ul din fundul grădinii, când mă aşezam şi credeam că din orice moment o mână iese din mocirlă ca să mă tragă în jos. Dar din fericire erau doar pure închipuiri.

Alte filme cu vampiri ce mi-au plăcut FOARTE mult:
 • Interview With the Vampire - cu Rom Cruise şi Brad Pitt
 • Blade - toate părţile mi-au plăcut
 • Underworld
 • Dracula2000
O listă cu 70 de filme cu vampiri o găsiţi aici, în caz că vă interesează...Un film dezamăgitor cu vampiri, chiar dacă nu-i de groază, mi se pare a fi The Twilight Saga.

Filmele SF dar de groază mi-au plăcut tot timpul. Cel mai tare film e Alien, am văzut toate părţile şi nu m-aş feri să mă mai uit de câteva ori, numai că nu am cu cine. Un alt film ce m-a ţinut cu sufletul la gură a fost Resident Evil. Apoi o grămadă de filme cu zombie au apărut şi pe care mjoritatea le-am văzut. 

Un alt film de groază care m-a marcat a fost IT. Era o scenă în film în care un copil se juca cu o barcă de hârtie. Acea barcă a intrat într-o canalizare unde îşi avea lăcaşul un malefic clown...da, un clown foarte malefic. Nu pot să vă zic ce i-a făcut acelui copil dar sincer mie şi acum mi-e frică de canalizări şi subsoluri.

Am văzut multe multe filme de groază la viaţa mea şi nu are rost să le enumăr acum. Unele erau de toată comedia cu toate că se vroiau a fi serioase, spre exmplu Gelatina, în care o gelatină, bineînţeles, mânca tot ce prindea în cale.

Vouă ce filme de groază v-au plăcut de-alingul timpului? Ce filme v-au marcat?

UPDATE: cele mai tari filme de groaza pe care le-am vazut eu!!

  Postări populare de pe acest blog

  Guşteriţa, Sibiu

  Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

  Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

  Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

  Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

  Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.