Filme de Groază ce M-au Marcat

Tot timpul mi-au plăcut filmele cu vampiri, iar primul film văzut a fost Dracula lui Bram Stoker regizat de Francis Ford Coppola, era pe casetă video - pe care o mai am şi acum - după care am citit şi cartea când eram la bunici. Stăteam în pârlipcă şi citeam pe nerăsuflate romanul şi îmi ciuleam urechile la fiecare zgomot mai suspect. Nu pot să vă zic faptul că era o aventură când mergeam la WC-ul din fundul grădinii, când mă aşezam şi credeam că din orice moment o mână iese din mocirlă ca să mă tragă în jos. Dar din fericire erau doar pure închipuiri.

Alte filme cu vampiri ce mi-au plăcut FOARTE mult:
  • Interview With the Vampire - cu Rom Cruise şi Brad Pitt
  • Blade - toate părţile mi-au plăcut
  • Underworld
  • Dracula2000
O listă cu 70 de filme cu vampiri o găsiţi aici, în caz că vă interesează...Un film dezamăgitor cu vampiri, chiar dacă nu-i de groază, mi se pare a fi The Twilight Saga.

Filmele SF dar de groază mi-au plăcut tot timpul. Cel mai tare film e Alien, am văzut toate părţile şi nu m-aş feri să mă mai uit de câteva ori, numai că nu am cu cine. Un alt film ce m-a ţinut cu sufletul la gură a fost Resident Evil. Apoi o grămadă de filme cu zombie au apărut şi pe care mjoritatea le-am văzut. 

Un alt film de groază care m-a marcat a fost IT. Era o scenă în film în care un copil se juca cu o barcă de hârtie. Acea barcă a intrat într-o canalizare unde îşi avea lăcaşul un malefic clown...da, un clown foarte malefic. Nu pot să vă zic ce i-a făcut acelui copil dar sincer mie şi acum mi-e frică de canalizări şi subsoluri.

Am văzut multe multe filme de groază la viaţa mea şi nu are rost să le enumăr acum. Unele erau de toată comedia cu toate că se vroiau a fi serioase, spre exmplu Gelatina, în care o gelatină, bineînţeles, mânca tot ce prindea în cale.

Vouă ce filme de groază v-au plăcut de-alingul timpului? Ce filme v-au marcat?

UPDATE: cele mai tari filme de groaza pe care le-am vazut eu!!

    Postări populare de pe acest blog

    Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

    Cum sa cumperi monezi virtuale (crypto monezi) ca Bitcoin sau Ethereum cu lei