Treceți la conținutul principal

Filme de Groază ce M-au Marcat

Tot timpul mi-au plăcut filmele cu vampiri, iar primul film văzut a fost Dracula lui Bram Stoker regizat de Francis Ford Coppola, era pe casetă video - pe care o mai am şi acum - după care am citit şi cartea când eram la bunici. Stăteam în pârlipcă şi citeam pe nerăsuflate romanul şi îmi ciuleam urechile la fiecare zgomot mai suspect. Nu pot să vă zic faptul că era o aventură când mergeam la WC-ul din fundul grădinii, când mă aşezam şi credeam că din orice moment o mână iese din mocirlă ca să mă tragă în jos. Dar din fericire erau doar pure închipuiri.

Alte filme cu vampiri ce mi-au plăcut FOARTE mult:
 • Interview With the Vampire - cu Rom Cruise şi Brad Pitt
 • Blade - toate părţile mi-au plăcut
 • Underworld
 • Dracula2000
O listă cu 70 de filme cu vampiri o găsiţi aici, în caz că vă interesează...Un film dezamăgitor cu vampiri, chiar dacă nu-i de groază, mi se pare a fi The Twilight Saga.

Filmele SF dar de groază mi-au plăcut tot timpul. Cel mai tare film e Alien, am văzut toate părţile şi nu m-aş feri să mă mai uit de câteva ori, numai că nu am cu cine. Un alt film ce m-a ţinut cu sufletul la gură a fost Resident Evil. Apoi o grămadă de filme cu zombie au apărut şi pe care mjoritatea le-am văzut. 

Un alt film de groază care m-a marcat a fost IT. Era o scenă în film în care un copil se juca cu o barcă de hârtie. Acea barcă a intrat într-o canalizare unde îşi avea lăcaşul un malefic clown...da, un clown foarte malefic. Nu pot să vă zic ce i-a făcut acelui copil dar sincer mie şi acum mi-e frică de canalizări şi subsoluri.

Am văzut multe multe filme de groază la viaţa mea şi nu are rost să le enumăr acum. Unele erau de toată comedia cu toate că se vroiau a fi serioase, spre exmplu Gelatina, în care o gelatină, bineînţeles, mânca tot ce prindea în cale.

Vouă ce filme de groază v-au plăcut de-alingul timpului? Ce filme v-au marcat?

UPDATE: cele mai tari filme de groaza pe care le-am vazut eu!!

  Comentarii

  1. prea multe filme cu vampiri au aparut in ultima vreme...nu mai sunt asa de horror cum erau odata...ce zici de seria saw?

   la mine pe blog discutam despre Chucky si "Proiectul de 1001 zile si nopti"...

   RăspundețiȘtergere

  Trimiteți un comentariu

  Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

  Postări populare de pe acest blog

  Adaugare posturi TV in SopCast Player

  Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

  Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

  Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

  Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

  Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

  Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: