Treceți la conținutul principal

Filme de Groază ce M-au Marcat

Tot timpul mi-au plăcut filmele cu vampiri, iar primul film văzut a fost Dracula lui Bram Stoker regizat de Francis Ford Coppola, era pe casetă video - pe care o mai am şi acum - după care am citit şi cartea când eram la bunici. Stăteam în pârlipcă şi citeam pe nerăsuflate romanul şi îmi ciuleam urechile la fiecare zgomot mai suspect. Nu pot să vă zic faptul că era o aventură când mergeam la WC-ul din fundul grădinii, când mă aşezam şi credeam că din orice moment o mână iese din mocirlă ca să mă tragă în jos. Dar din fericire erau doar pure închipuiri.

Alte filme cu vampiri ce mi-au plăcut FOARTE mult:
 • Interview With the Vampire - cu Rom Cruise şi Brad Pitt
 • Blade - toate părţile mi-au plăcut
 • Underworld
 • Dracula2000
O listă cu 70 de filme cu vampiri o găsiţi aici, în caz că vă interesează...Un film dezamăgitor cu vampiri, chiar dacă nu-i de groază, mi se pare a fi The Twilight Saga.

Filmele SF dar de groază mi-au plăcut tot timpul. Cel mai tare film e Alien, am văzut toate părţile şi nu m-aş feri să mă mai uit de câteva ori, numai că nu am cu cine. Un alt film ce m-a ţinut cu sufletul la gură a fost Resident Evil. Apoi o grămadă de filme cu zombie au apărut şi pe care mjoritatea le-am văzut. 

Un alt film de groază care m-a marcat a fost IT. Era o scenă în film în care un copil se juca cu o barcă de hârtie. Acea barcă a intrat într-o canalizare unde îşi avea lăcaşul un malefic clown...da, un clown foarte malefic. Nu pot să vă zic ce i-a făcut acelui copil dar sincer mie şi acum mi-e frică de canalizări şi subsoluri.

Am văzut multe multe filme de groază la viaţa mea şi nu are rost să le enumăr acum. Unele erau de toată comedia cu toate că se vroiau a fi serioase, spre exmplu Gelatina, în care o gelatină, bineînţeles, mânca tot ce prindea în cale.

Vouă ce filme de groază v-au plăcut de-alingul timpului? Ce filme v-au marcat?

UPDATE: cele mai tari filme de groaza pe care le-am vazut eu!!

  Comentarii

  1. prea multe filme cu vampiri au aparut in ultima vreme...nu mai sunt asa de horror cum erau odata...ce zici de seria saw?

   la mine pe blog discutam despre Chucky si "Proiectul de 1001 zile si nopti"...

   RăspundețiȘtergere

  Trimiteți un comentariu

  Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

  Postări populare de pe acest blog

  Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

  This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
  I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
  Download

  I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
  Installation
  After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
  sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
  In this moment the iso will…

  Adaugare posturi TV in SopCast Player

  Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

  Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

  Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

  Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

  Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
  http://www.new-year-sms.in
  deviantart.net
  http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

  La muți ani!