Treceți la conținutul principal

GOOGLE-Don't be EVIL

E clar că Google controlează o mare parte din internet. Google ştie tot ce faci!
P.S. Sper să apară acest post pe Blogger!


THE BEAST FILE: GOOGLE from Hungry Beast on Vimeo.

Ce părere aveţi despre acest filmuleţ? Este vreo posibilitate ca Google să controleze tot ceea ce înseamnă Internet?

Comentarii

 1. Dar ti se pare cat de cat de luat in seama? Eu cred ca tot ce zice în acest filmuleţ e cam adevărat...

  RăspundețiȘtergere
 2. da, mi se pare de luat in seama. printre altele casa mea apare pe net, iar mama se poate plimba pe la noi pe strada, poate sa vada masinile vecinilor, etc. la fel si noi cand mergem undeva (cam toata SUA e acoperita de chestia asta) ne uitam cum arata pe acolo tot pe google. deocamdata este doar o poza satelitara facuta sa functioneze in 3D. dar cat va dura pana ce va fi transmisie live?

  si asta nu-i decat un caz

  RăspundețiȘtergere
 3. Mie sincer imi place Google si mi se pare ca este una din putinele firme care s-au dezvoltat foarte bine incepand cam de la 0 (zero) as putea spune . Intradevar e si EVIL pentru ca nu pot sa folosesc Google Latitude pe telefonul meu daca nu am GPS . In fine asta e partea a 2-a ;))

  RăspundețiȘtergere
 4. Adi,
  Si eu folosesc Google, ironia e ca si blogul e pe o platforma detinuta de Google, dar ideea e ca o sa se ajunga sa detina monopol pe TOT. Internet-ul il detin aproape in intregime, se extind pe firme de electricitate, cine stie ce mai vor sa faca si ideea e ca daca ii enervezi Pac! te scot de la priza.
  Sau cel putin asta-i un scenariu. Si sunt mai multe scenarii si in legatura cu Google Street View! :)

  Merci pentru vizita! E primul tau comentariu pe blog la mine! ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu cred ca detin Internetul aproape in intregime, mai sunt o gramada de gigantzi, gen Amazon, Yahoo, Microsoft, Twitter cred ca vine tare din urma. La urma urmelor modul in care face afaceri si cum s'a dezvoltat Google a fost bazat pe inovatzie dar si pe oportunism si spirit de anticipatzie, s'or prins ca viitorul e online, e "cloud computing", "software as a service" si altele, si or actzionat. Internetul e totusi popular de ani buni inainte de apara Google, puteau sa fie multi altii inaintea lor care sa le'o inainte. Modul in care au actionat in China, modul in care au intrat pe piatza de mobile si au pus umaru la primul "open-consortziu", faptul ca multe din aplicatiile lor sunt free si te poti baza pe ele (compara numa Gmail cu YahooMail) sunt plusuri pt Google si arata ca nu se indreapta spre genul de corporatzie care papa tot, striveste, sunt constientzi ca fara sa oferi nu primesti nimic. In orice caz filmuletzu in mod evident are si ceva realitate in el.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu cred ca detin Internetul aproape in intregime, mai sunt o gramada de gigantzi, gen Amazon, Yahoo, Microsoft, Twitter cred ca vine tare din urma. La urma urmelor modul in care face afaceri si cum s'a dezvoltat Google a fost bazat pe inovatzie dar si pe oportunism si spirit de anticipatzie, s'or prins ca viitorul e online, e "cloud computing", "software as a service" si altele, si or actzionat. Internetul e totusi popular de ani buni inainte de apara Google, puteau sa fie multi altii inaintea lor care sa le'o inainte. Modul in care au actionat in China, modul in care au intrat pe piatza de mobile si au pus umaru la primul "open-consortziu", faptul ca multe din aplicatiile lor sunt free si te poti baza pe ele (compara numa Gmail cu YahooMail) sunt plusuri pt Google si arata ca nu se indreapta spre genul de corporatzie care papa tot, striveste, sunt constientzi ca fara sa oferi nu primesti nimic. In orice caz filmuletzu in mod evident are si ceva realitate in el.

  RăspundețiȘtergere
 7. da, mi se pare de luat in seama. printre altele casa mea apare pe net, iar mama se poate plimba pe la noi pe strada, poate sa vada masinile vecinilor, etc. la fel si noi cand mergem undeva (cam toata SUA e acoperita de chestia asta) ne uitam cum arata pe acolo tot pe google. deocamdata este doar o poza satelitara facuta sa functioneze in 3D. dar cat va dura pana ce va fi transmisie live?

  si asta nu-i decat un caz

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.