Treceți la conținutul principal

Din Groapă în Groapă

În weekend am fost din nou acasă la Botoşani că aveam ceva de rezolvat pe acolo şi pe la Suceava. Am plecat sâmbătă pe la ora 16 şi am ajuns pe la ora 1 noaptea în Botoşani, deci 500km în 9 ore. Cam mult, dar tot drumul a condus doar o singură persoană, adică prietenul meu Stolny! Din păcate eu nu am nici maşină nici carnet dar sper ca anul acesta, din vară să încep şcoala de şoferi...

Ţin minte că acum doi ani, adică în 2007-2008, drumul Braşov-Sibiu (E68) era dezastru, tot drumul era un şantier, cu multe semafoare şi multe gropi, dar gropi create de muncitori pentru a putea pune asfaltul. În 2009 lucrările s-au terminat şi după părerea mea, dar poate greşesc, şoseaua e super, frumos nivelată şi fără gropi. Drumul Sibiu-Braşov cu Dacia Logan, cu viteză decentă, îl facem acum în 2h şi 30 minute.

Cam aşa arată traseul Sibiu-Botoşani pe Google Earth link.


Drumul de la Braşov la Târgu Secuiesc, exceptând unele porţiuni, este bun, şi când spun bun mă refer la condiţii generale drumurilor româneşti. Un drum bun în România poate fi considerat un drum dezastruos în Germania spre exemplu.

Drumul de la Oneşti la Bacău e plin de gropi şi am înţeles de la cineva din Bacău că tot timpul a fost aşa. E o aventură să faci slalom printre cratere şi în acelaşi timp să fi atent şi la celelalte maşini. Dar mai avem de aşteptat până când o să avem şi noi şosele normale ca tot europeanu.

Ca o săgeată ai putea merge pe traseul Bacău-Roman-Târgul Frumos dacă nu ar fi chiar aşa de multe radare. La întoarcere, adică Botoşani-Sibiu am prins 2 radare. Bine că şoferii în general sunt solidari şi mai semnalează prezenţa radarelor prin flash-uri cu farurile.

Ohh...dar cea mai interesantă bucată de drum e chiar în Botoşani. Cum intrii în acest judeţ cum apar adevărate cratere. Vă zic sincer, şi cine a mers pe acel drum ştie ce zic, parcă ar fi în Afganistan. De parcă avioanele americane ar fi bombardat această parte a ţării. Am făcut vreo 60km într-o oră. Foarte frumos! Şi ce e mai şi frumos e că autorităţile nu au făcut îmbunătăţiri niciodată la acest drum, adică drumul spre Iaşi. De ce în alte judeţe se poate şi la noi nu?
Să vă fie ruşine conducători ai Botoşaniului!

Acum îmi pare rău că nu am filmat acele cratere să se minuneze toţi de imbecilitatea aleşilor locali. Bine că stau toţi la cafele şi freacă menta toată ziua ca să iasă muşeţel şi nu fac nimic pentru comunitate, pentru cei care i-au ales. Apăi cum să nu-ţi pară rău câteodată că nu mai sunt oameni ca Vlad Ţepeş? Staţi şi vă lăfăiţi în grăsimea proprie şi furaţi cu nesimţire banii contribuabililor români, plătitori de taxe şi impozite!(mulţumesc Divertis Show). Bă!! Dacă tot furaţi faceţi-o cu cap. Faceţi ca ceilalţi parlamentari europeni, adică furaţi 20% dar măcar faceţi de 80%. Pe când voi faceţi taman invers. Profitaţi de lenea românului de a protesta şi de a lua iniţiativa...

Cred că o să mai merg 10 ani pe drumul acesta şi nimic nu o să se schimbe. Că doar na!, trăim în România şi asta...ah...eram să uit că nu-l suport pe Mircea Badea aşac că nici nu o sa-i folosesc replica arhi cunoscută!
Deci, dacă mergeţi pe această rută aveţi grijă la cratere!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!