Treceți la conținutul principal

Râs Contagios

Nu înţeleg o iotă din ce zice prezentatorul ăsta dar râsul lui e contagios. :)
Nu e aşa?

Comentarii

 1. pai da. si cred ca asta-i si mecanismul in show-rile de televiziune care au si un ras pe fundal. chiar daca nu sunt intotdeauna comice si reusite, iti vine sa faci la fel...

  RăspundețiȘtergere
 2. probabil zice ca rusia e o democratie desavarsita...si eu as rade cu gura pana la urechi la auzul unei astfel de stiri..

  "Chucky reales la al XVIII-lea congres...urale, aplauze puternice, tipaturi si fluieraturi"...mai multe detalii la mine pe blog

  RăspundețiȘtergere
 3. E o timpenie, si risul sau e timpit. Delete it, Vasia.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar ce zice???Despre ce e vorba?
  Ce pacat ca nu stiu rusa... :)

  RăspundețiȘtergere
 5. E mixat. Nu spune nimic, citeste niste nume de familii si se ride de ele. Si mai adauga "bliad". Se vede ca dictorul spune altceva decit se aude. Adica e mixat.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: