Labor omnia vincit improbus!

4 aug. 2010

Solar Cinema din nou în Sibiu


Am mai scris pe blog despre acest eveniment prin ianuarie. Atunci din cauza temperaturii foarte scăzute(-20 C) nu au participat prea mulţi oameni şi nici eu. De aceea o să profit că vremea e frumoasă şi călduroasă şi o să merg la Solar Cinema programat pe mâine.

CosyMo's Solar Cinema este pe turneul European şi este primul festival de film itinerant gazduit de un cinematograf mobil, cu proiectii in aer liber, folosind doar energia solara. Scopul turneului este acela de a facilita coeziunea sociala si economica intre tarile participante si de a crea o platforma inovatoare de diversitate culturala. De asemenea, CosyMo's Solar Cinema demonstreaza cum pot fi folosite sursele alternative de energie intr-un mod practic si util, romovand schimbarea comportamentului publicului in directia conservarii si protejarii mediului înconjurător.

Evenimentul in Sibiu va avea loc pe 5 august 2010 la ora 22:00 in Parc Sub Arini, pe camp in fata Hotelului Silva. Cei prezenti vor putea urmari scurt-metraje dintr-o colectie de scurt-metraje internationale pe tema protejarii mediului inconjurator.

Va invitam cu drag si abia asteptam sa ne vedem acolo!

3 comentarii:

 1. de data aceasta a plouat ...
  ai fost?

  RăspundețiȘtergere
 2. Din pacate nu am reusit sa merg.
  Am inteles ca mai vin anu asta o data.

  RăspundețiȘtergere
 3. de data aceasta a plouat ...
  ai fost?

  RăspundețiȘtergere

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):