FesTineret - Festivalul Copiilor în #sibiu

Sâmbătă, 31 Iulie 2010, a avut loc în Cartierul Ştrand din Sibiu un festival dedicat copiilor. Acest festival a fost realizat ca încheiere pentru Centrul de Vacanţă Ştrand ce a ţinut, din păcate zic eu, doar două săptămâni. Ceea ce este inedit e faptul că s-a ţinut în parcul Ştrand, în aer liber, de către tineri din mai multe ţări: România, Franţa şi Columbia. Evenimentul a început la ora 10:00 şi s-a terminat în jur de ora 20:00 apoi a fost o reprezentaţie a Cavalerilor Cetăţii Roşii.

Copii au avut posibilitatea de a desena pe asfalt, de a învăţa diferite jocuri, de a crea brăţările prieteniei, de a învăţa despre reciclare, quilling, jonglerii...Dar au şi fost tatuaţi, bineînţeles că s-au folosit culori ce se duc la prima spălare :), unora li s-au făcut portretul în creion, au tras cu arcul, s-au jucat cu săbiile cavalerilor...În principiu a fost distracţie mare! Copii s-au simţit bine, au învăţat câteceva şi au socializat unul cu altul.
Festineret a fost organizat de Asociaţia Casa Cartierului Ştrand, împreună cu Asociaţia de înfrăţire Rennes – Sibiu şi Casa Franceză Ille et Vilaine.

Ceea ce nu mi-a plăcut mie au fost chiar cavalerii. Mi s-a părut că nu erau deloc organizaţi şi că nu au un scenariu gândit ci doar nişte prezentări de arme şi haine. Ar fi fost frumos dacă aveau o poveste, un basm nu doar câteva dansuri şi nişte dueluri cam răsuflate. Dar în fine, poate că doar mie nu mi-au plăcut!

Mai jos aveţi câteva poze:


Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015