Treceți la conținutul principal

3 Reclame pentru Firefox


Firefox a fost tot timpul browser-ul meu preferat. E adevărat că am folosit demult Internet Explorer 6 deoarece era fără concurenţă. De cum am aflat de Firefox l-am şi instalat pe sistemul meu cu WindowsXP. Cu toate că a apărut Opera, apoi Google Chrome eu tot cu Firefox rămân, chiar dacă le am instalate pe toate odată pe sistemul meu actual.

Aştept cu nerăbdare să apară varianta finală a Firefox 4.0 împreună cu TabCandy, dar până atunci vă las să vă delectaţi cu 3 reclame pentru Firefox:Rediscover the web:


Light the world with Firefox:


Firefox is hot:

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.

Un alt tutorial: Cum sa faci treaba mare

Poate o sa vi se para ciudat dar foarte multi au intrat pe blog la mine cautand pe Google cuvinte ca "cum sa fac treaba mare", "cum sa ma kk", "nu pot face treaba mare", etc si asta deoarece mai de mult am pus un articol intitulat Training: Cum să Faci Treaba Mare. Poate o sa vi se para o prostie dar este o tehnica si in asta. Daca nu ma credeti priviti filmuletul de mai jos: