Treceți la conținutul principal

ChartFusion - asculti muzica legal si gratis

Oare cine nu are MP3-uri pe calculator? Eu nu am! Dap, chiar asa, nu am niciun mp3 pe sistemul meu si nici nu cred ca o sa mai stochez asa ceva vre-odata pe hard disk-ul meu...
Cand simt nevoia sa ascult muzica deschid un radio sau mai recent folosesc programul ChartFusion.
Cititi mai jos despre el...


Dar ce-i ChartFusion? Conform Softpedia ChartFusion este un player multimedia Adobe AIR gratuit cu care poti asculta muzica online. Aceasta aplicatie este disponibila pe toate platformele, adica pe toate sistemele de operare, dar numai daca ai in prealabil instalat Adobe AIR. Acest program ajuta utilizatorii de a descoperi muzica din toate topurile mondiale dar numai melodiile cu continut video disponibil pe YouTube. Adica, mai clar, daca puteti vedea videoclipul la Lady Gaga cu Alejandro pe YouTube cu siguranta o sa-l puteti asculta si cu ajutorul acestui program. Avantajul cel mai mare e faptul ca toate melodiile sunt organizate in playlist-uri, incarcarea melodiilor este extrem de rapida, poti cauta dupa autor, dupa numele melodiei etc.

Daca apesi pe World Charts ti se va deschide topurile din cele mai importante tari, printre care se afla si Romania, bineinteles. Sincer nu stiu exact cum sunt facute aceste topuri, de unde sunt luate, cine le face dar nu prea ma intereseaza :). O alta chestie interesanta e faptul ca apare logo-ul sit-ului trilulilu.ro. Oare melodiile sa fie luate de acolo si de pe YouTube inclusiv? Oare cei care au facut programul sunt romani? Daca e asa e inca un motiv bun de a downloada si a folosi acest program...Daca is romania Bravo lor! Au facut treaba buna!

iTunes Top Songs e un alt meniu pe care il folosesc des. Aici poti gasi cele mai populare melodii de pe iTunes din diferite tari.

Dar nu are rost sa mai scriu eu aici cand puteti incerca programul si va spun sincer ca nu o sa regretati.

Programul il puteti downloada de pe Softpedia, un alt site foarte cunoscut creat de romani ;) sau de pe sit-ul oficial unde va puteti inscrie si va puteti face propria lista cu muzica.
Nu uitati mai intai sa instalati Adobe AIR.

Postări populare de pe acest blog

Guşteriţa, Sibiu

Fãrã canalizare si cu drumuri pietruite, sibienii din cel mai oropsit cartier al Sibiului se întreabã dacã n-ar fi fost mai bine ca Gusterita sã rãmânã comunã. Desi e parte a orasului de jumãtate de secol, cartierul nu reuseste sã se ridice din noroaie. Primãria anuntã cã lucrãrile pentru canalizare ar putea începe la primãvarã. Acelasi lucru il spunea Primaria si in 2006, dupa trei ani situatia inca nu s-a schimbat. Fiecare sibian a auzit de Gusterita. Însã nu multi au si cãlcat vreodatã pe acolo. Departe de oras, locuitorii cartierului, alipit Sibiului în urmã cu o jumãtate de secol, sunt singurii care îsi stiu problemele si se luptã cum pot cu ele. Lipsa canalizãrii, transportul public slab organizat si drumurile proaste le dau cele mai mari bãtãi de cap. Guşteriţa (în dialectul săsesc Hameršterf, în germană Hammersdorf, în trad. "Satul ciocanului", în maghiară Szenterzsébet, în trad. "Sfânta Elisabeta") este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Istoric L

Cele mai folosite aplicații de Android pe 2015

Mai jos am compus o listă cu cele mai folosite/bune aplicații pentru Android pe anul 2015, din punctul meu de vedere. Unele aplicații sunt destul de recent instalate, altele le folosesc de când am cumpărat telefonul. Am mai făcut o listă cu ceva timp în urmă, dar unele aplicații nu mai sunt, ca să zic așa, în grațiile mele. CCleaner - îl foloseam și pe Windows, îl folosesc și pe Android. Sunt foarte mulțumit de această aplicație. AirDroid - transferă fișiere de pe un alt dispozitiv (laptop, PC, tabletă) pe telefon sau invers. Poți să scrii SMS-uri direct din aplicația web, poți să ștergi fișiere, să asculți muzica sau să vezi filmele de pe telefon, etc. Cam așa arată interfața web a aplicației AirDroid, de unde puteți să aveți control asupra telefonului. Nova Launcher Prime - varianta plătită a Nova Launcher. Este una dintre cele mai folosite launch-ere de pe piață. Are o grămadă de opțiuni și configurări. Crunch - o aplicație care optimizează imaginile din punct

Wallpaper-uri cu Steagul României pentru 1 Decembrie

Având în vedere faptul că mâine e 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - am pus mai jos câteva wallpaper-uri cu drapelul nostru ... dar nu numai.