ChartFusion - asculti muzica legal si gratis

Oare cine nu are MP3-uri pe calculator? Eu nu am! Dap, chiar asa, nu am niciun mp3 pe sistemul meu si nici nu cred ca o sa mai stochez asa ceva vre-odata pe hard disk-ul meu...
Cand simt nevoia sa ascult muzica deschid un radio sau mai recent folosesc programul ChartFusion.
Cititi mai jos despre el...


Dar ce-i ChartFusion? Conform Softpedia ChartFusion este un player multimedia Adobe AIR gratuit cu care poti asculta muzica online. Aceasta aplicatie este disponibila pe toate platformele, adica pe toate sistemele de operare, dar numai daca ai in prealabil instalat Adobe AIR. Acest program ajuta utilizatorii de a descoperi muzica din toate topurile mondiale dar numai melodiile cu continut video disponibil pe YouTube. Adica, mai clar, daca puteti vedea videoclipul la Lady Gaga cu Alejandro pe YouTube cu siguranta o sa-l puteti asculta si cu ajutorul acestui program. Avantajul cel mai mare e faptul ca toate melodiile sunt organizate in playlist-uri, incarcarea melodiilor este extrem de rapida, poti cauta dupa autor, dupa numele melodiei etc.

Daca apesi pe World Charts ti se va deschide topurile din cele mai importante tari, printre care se afla si Romania, bineinteles. Sincer nu stiu exact cum sunt facute aceste topuri, de unde sunt luate, cine le face dar nu prea ma intereseaza :). O alta chestie interesanta e faptul ca apare logo-ul sit-ului trilulilu.ro. Oare melodiile sa fie luate de acolo si de pe YouTube inclusiv? Oare cei care au facut programul sunt romani? Daca e asa e inca un motiv bun de a downloada si a folosi acest program...Daca is romania Bravo lor! Au facut treaba buna!

iTunes Top Songs e un alt meniu pe care il folosesc des. Aici poti gasi cele mai populare melodii de pe iTunes din diferite tari.

Dar nu are rost sa mai scriu eu aici cand puteti incerca programul si va spun sincer ca nu o sa regretati.

Programul il puteti downloada de pe Softpedia, un alt site foarte cunoscut creat de romani ;) sau de pe sit-ul oficial unde va puteti inscrie si va puteti face propria lista cu muzica.
Nu uitati mai intai sa instalati Adobe AIR.

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux