Treceți la conținutul principal

Începe cel De-al Treilea Război Mondial?

De mic am fost fascinat de previziuni, de Nostradamus, de profeţii biblici şi citeam pe nerăsuflate orice carte cu astfel de subiecte şi cu astfel de personaje. Mai de curând am auzit şi de o prezicătoare bulgăroaică numită Vanga ce a prezis, cică, cu exactitate prăbuşirea turnurilor gemene din SUA, moartea lui Stalin (pentru care a făcut şi puşcărie), evenimentele de la Praga din 1968, dezastrul de la Cernobîl, victoria Indirei Gandhi, conflictul din Oseţia de Sud, Perestroika, căderea URSS-ului, moartea prinţesei Diana, scufundarea submarinului Kursk. A murit în 1996, la vîrsta de 84 de ani, prezicînd chiar şi ziua şi ora propriei morţi. Interesant, nu?

Această femeie a mai prezis alegerea ca preşedinte al SUA a unui negru, deci a lui Obama. Ea a anunţat că Statele Unite vor fi conduse de un preşedinte de culoare, iar mandatul lui va începe cu o criză economică majoră. Ea a mai spus că „omul negru“ va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, deoarece SUA se vor diviza în mai multe state independente.

Dar ceea ce mă îngrijorează, să zic aşa, e faptul că Vanga a prezis că în luna noiembrie 2010, mai exact pe data de 11, ar trebui să izbucnească al Treilea Război Mondial. Totul va porni de la incidente locale, sub forma unor atentate la viaţa unor prim-miniştri. „Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014. Războiul va începe ca unul obişnult, local, apoi se vor folosi arme nucleare şi apoi arme chimice“, a prezis ea. După un război de asemenea amploare, purtat de islamişti contra Occidentului, viaţa în Emisfera de Nord va fi afectată de radiaţii, plantele, animalele şi oamenii se vor împuţina.

Aţi spune că data de 11 noimbrie a trecut şi nimic nu s-a întâmplat dar poate această femeie, ca şi Nostradamus de-altfel prezicând exact aceeaşi dată, cât şi mediumul Ekaterina din Rusia care la fel a spus că va începe războiul pe data de 11 noimbrie 2010, foloseau calendarul în stil vechi care-i cu 13 zile în urmă faţă de calendarul nou, adică acesta pe care-l folosim noi zi de zi. Ce mă îngrijorează e faptul că 11+13=24 Noiembrie 2010 adică ziua de mâine. Mai mult, azi s-a produs un conflict fără precedent între Coreea de Nord şi Coreea de Sud de la războiul delor două ţări din 1950-1953.

Poate că e o coincidenţă sau poate că nu, o să vedem cu ochii noştrii.

Tot ce pot să zic e Dumnezeu să ne apere şi să ne călăuzească!

P.S. mai multe detalii despre Vanga aici.

Comentarii

 1. baba vanga asta nu a prezis cand va muri si comunismul in romania? ca vad ca traieste bine mersi in capetele seci ale multor romani...eu raman cu apocalipsa de 2012, am programata o excursie atunci in guadeloupe, femei, bani, droguri, de toate, vreau sa ma distrez la greu daca tot ne incolonam cu cearsafurile in cap spre cimitir dupa aia...tu ce faci de apocalipsa?:):):

  la mine pe blog breaking news: "Ivan Turbinca Medvedev propune impartirea Europei pe sectoare de responsabilitate militara...Ghiciti ce sector vor cere rusii?"

  RăspundețiȘtergere
 2. deci azi ar putea incepe al treilea razboi mondial :D

  RăspundețiȘtergere
 3. daca stau bine sa ma gandesc nu e asa greu sa-ti prezici propria moarte, avand in vedere optiunea sinucidere.

  RăspundețiȘtergere
 4. Abia astept! e deja ora 13, se cam scurge timpul...

  RăspundețiȘtergere
 5. @tykryt
  Da, daca te sinucizi poti prezice prorpia moarte, dar parca Baba Vanga a murit in altfel de conditii...
  @Silviu
  Sa speram ca erau niste prezicatori neprofesionisti...

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu nu am crezut si nu cred in asa ceva, dar am citit cu interes postul tau si, intradevar, sunt multe lucruri care se aseamana... Oricum pana acum nu a inceput nimic...

  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna,
  Sa speram ca nu o sa inceapa. Totusi, cum ai spus, sunt multe "coincidente" si din cate am citit si am vazut multe documentare despre Nostradamus un razboi mondial e pe cale sa inceapa. Lumea e prea rea si prea egoista!
  Dar Dumnezeu sa ne apere!

  Ce e ciudat e faptul ca toti acesti prezicatori au spus ca Romania e o tara speciala care va iesi triumfatoare din orice si ca aceasta tara a noastra e aprata si iubita de divinitate!
  Asta sper sa fie adevarat!

  RăspundețiȘtergere
 8. si eu zic ca un razboi mondial o sa inceapa, dar nu maine sau poimaine, ci peste cativa ani, peste 10-15 ani

  RăspundețiȘtergere
 9. Tu nu esti normal cu capul ! Credeam că eşti inginer... Dar gândeşti la fel ca orice ţăran fără acces la educaţie. Nu cumva mergi şi la vrăjitoare să-ţi ghicească trecutul ?
  Ridică ochii şi lasă dracului misticismul ăsta pueril ! Ca multe alte chestiuni pe lumea asta şi Nostradamus şi alţii ca el, precum şi religiile, încă din cele mai vechi timpuri, au fost folosite ca cei cu mintea limpede şi inteligenţa ascuţită să trăiască pe spinarea celor ca tine.
  Poate mai crezi încă şi în Moş Crăciun.
  Din păcate războaie vor fi mereu. Omul e o specie parşivă care a rupt echilibrul cu natura iar puterea pe care o are îi va fi la un moment dat şi cauza sfârşitului.

  RăspundețiȘtergere
 10. si eu zic ca un razboi mondial o sa inceapa, dar nu maine sau poimaine, ci peste cativa ani, peste 10-15 ani

  RăspundețiȘtergere
 11. Eu nu am crezut si nu cred in asa ceva, dar am citit cu interes postul tau si, intradevar, sunt multe lucruri care se aseamana... Oricum pana acum nu a inceput nimic...

  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 12. Abia astept! e deja ora 13, se cam scurge timpul...

  RăspundețiȘtergere
 13. daca stau bine sa ma gandesc nu e asa greu sa-ti prezici propria moarte, avand in vedere optiunea sinucidere.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu (Leave a comment please):

Postări populare de pe acest blog

Install Heroes Of Might and Magic 3 on Ubuntu Linux

This is an other small tutorial on how to install a game on Ubuntu Linux. Until now I've already explained how to install Football Manager 2011 on Ubuntu and I've seen that a lot of people are entering on my blog looking how to do that.
I think that you know Heroes 3 and that you've played in Windows but the story and the game play is calling you to play it also in Linux, no? First we have to download and install this game.
Download

I think that this is the easiest step, you just have to search on Google something like this download heroes 3 linux and I'm definitively sure that you'll find a site from which to download the game files ;).
Installation
After downloading the game you have to install it. If the *.iso file is compressed in a  *.bz2 file you have to uncompressed it. After that write in the Terminal this, after you go with cd command in the folder where the iso file is:
sudo mount -t iso9660 -o loop HMM3-Linux.iso /mnt/fakecd
In this moment the iso will…

Adaugare posturi TV in SopCast Player

Vreau să vă prezint mai jos o metodă, destul de uşoară, prin care puteţi urmări diferite posturi TV online fără a mai intra pe vreun site de fiecare dată când vreţi să vedeţi ProTV, sau PrimaTV, sau HBO, sau alt post TV. Această metodă o puteţi folosi în Linux dar şi în Windows.

Am mai prezentat cu ceva timp în urmă metode de a urmări online posturi TV româneşti utilizând diferite programe ca Sopcast şi TV-MAXE, iar această metodă foloseşte programul Sopcast Player deoarece majoritatea posturilor TV sunt transmise pe net prin serviciul sopcast.

Wallpaper-uri pentru Anul Nou 2016

Anul 2016 este aproape și nici nu-mi vine să cred ce rapid a trecut 2015. Bradul este împodobit, Moș Crăciun sper că a venit, dar oare desktopul vostru e pregătit pentru venirea Anului Nou? Dacă încă nu, atunci grăbiți-vă să descărcați un wallpaper pe care să-l folosiți la cumpăna dintre ani.

Mai multe wallpapre-uri găsiți pe aceste site-uri:
http://www.new-year-sms.in
deviantart.net
http://www.bestsharez.com/happy-new-year-2016-wallpapers/

La muți ani!